Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Βρε, ΜΠΑΣ κι είναι ... απατεώνας; Αρτέμης Σώρρας: «Πληρώστε με χρήματα και αφήστε τα εξώδικα»

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρτέμη Σώρρα
Τους οδήγησε στη καταστροφή, τους έκανε να πιστέψουν σε ψέματα, μπλέκοντας τους ακόμα περισσότερο, και τώρα τέσσερις μήνες αφού είχε καλέσει τους οπαδούς του να επιτεθούν στο καθεστώς με εξώδικα, ο άφαντος από τον Μάρτιο, Αρτέμης Σώρρας, τους προτείνει τώρα να λυτρωθούν πληρώνοντας τις οφειλές τους!..
Ο Αρτέμης Σώρρας, παραμένει άφαντος από τον Μάρτιο του 2017,  με δύο εντάλματα σύλληψης σε βάρος του. Με νέο μήνυμα, τους καλεί αυτή τη φορά να πληρώσουν τα χρέη προς τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες με χρήματα και όχι με τα περιβόητα ομόλογα.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ

Στο ηχητικό του μήνυμα τονίζει ότι τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις θα πρέπει να ξεχρεώσουν γιατί η... απελευθέρωση όλων κρέμεται από αυτή τη διευθέτηση των οφειλών. Ανάμεσά τους και τον λογαριασμό της... ΔΕΗ, όπως λέει χαρακτηριστικά.

4 σχόλια:

  1. Παει ο τσίπρας, γατάκι ειναι μπροστά του. Κάντε τον Πρωθυπουργό. ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι να ναι,αλλα λεει ο τιτλος και αλλα μες το βιντεο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι συνέλληνες την πάτησαν όπως την πατήσαμε-νε μερικοί εξ ημών-υμών με τον χοντρομπουχέσα offshore-ίστα,αυτόν τον τενεκέ τον ξεγάνωτο, τον αμόρφωτο,τον πατριδοκάπηλολαγό της ΚαλλιθεοΑμφιθέας!!!ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!! Με τις υγείες μας-σας!! ας προσέχαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΕΞΑΠΑΤΑ ΑΘΩΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive