Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Στρέφονται με μανία κατά του Χριστού εξαιτίας του Πάπα - Θλιβερές εικόνες - Βίντεο. Του Άρη Δημόπουλου

Στρέφονται με μανία κατά του Χριστού εξαιτίας του Πάπα - Θλιβερές εικόνες
Η ιστορική επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στη Χιλή έχει προκαλέσει μία σειρά από σφοδρές αντιδράσεις, ιδιαίτερα από τη στιγμή που τα σκάνδαλα παιδεραστίας στο Βατικανό τείνουν να λάβουν ολοένα και μεγαλύτερη έκταση...
Ήδη τις τελευταίες βδομάδες έχουν ενταθεί οι κατά τόπους διαμαρτυρίες κατά του ίδιου του Πάπα και των επισκόπων του στη χώρα, με τις διαδηλώσεις να πυκνώνουν όσο βαδίζουμε στην μέρα επίσκεψης του όχι και τόσο συμπαθούς Ποντίφικα. 
Ενδεικτική είναι η μεγάλη έρευνα του κέντρου "Latino Barometro", σύμφωνα με την οποία ο αριθμός των πιστών Καθολικών της χώρας μειώθηκε δραματικά τα τελευταία χρόνια, αγγίζοντας σήμερα το 45%, από 75% που βρίσκονταν πριν από δύο δεκαετίες.
Όλα αυτά , υπενθυμίζουμε, σε μία αμιγώς χριστιανική χώρα.
Άλλη μία σειρά από στατιστικές έρευνες έχει δείξει πως ο Πάπας Φραγκίσκος και γενικότερα η φήμη της "Αγίας Έδρας" στην Ρώμη δεν είναι και τόσο δημοφιλείς όσο θα περίμενε κανείς και μάλιστα με έναν Πάπα ο οποίος προέρχεται από την Λατινική Αμερική.
Δυστυχώς για άλλη μία φορά, οι άνθρωποι ελέω των ανθρώπινων σφαλμάτων και αδυναμιών στρέφονται κατά του Ιησού Χριστού, δίνοντας την ευκαιρία σε ομάδες ταραξιών μέχρι και να πυρπολήσουν ένα από τα μεγαλύτερα αγάλματά του στην Λατινική Αμερική.
Ο λόγος για το άγαλμα Cristo del Pacifico στο Περού, ένα από τα μεγαλύτερα αγάλματα στην Λατινική Αμερική, που πυρπολήθηκε από αγνώστους, σε μία πράξη που μεν προκάλεσε αποτροπιασμό αλλά και ποικίλα σχόλια στην χώρα. 
Πολλοί μάλιστα την χαρακτηρίζουν ως μία συμβολική πράξη (!!) για τις διαμαρτυρίες σχετικά με τα σκάνδαλα του Βατικανού. 
Το συμπέρασμα πάντως είναι πως για μία ακόμη φορά οι άνθρωποι απογοητευμένοι και οργισμένοι, ξεχνούν πως όσοι αυτοαποκαλούνται "εκπρόσωποι του Θεού", στην πραγματικότητα δεν παύουν να είναι απλοί άνθρωποι με αδυναμίες. 
Ο εύκολος στόχος εξάλλου ήταν πάντα ο Χριστός, από πολλούς "καλοθελητές":
                                                                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive