Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Κων. Γκιουλέκας: «Οι Σκοπιανοί να παραιτηθούν από τον αλυτρωτισμό τους, θα είμαι παρον στο συλλαλητήριο». (ΒΙΝΤΕΟ)


Αποκλειστικές δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. «Η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει άλλο βήμα πίσω» τονίζει ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Life-Events.gr για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ενώ δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εξεύρεση λύσης....
Ο κ.Γκιουλέκας στις δηλώσεις του συμπλήρωσε πως τα Σκόπια είναι η πλευρά που βιάζεται, καθώς στόχος τους είναι η ένταξη στο ΝΑΤΟ και τόνισε πως περιμένει ενημέρωση από την κυβέρνηση, καθώς «ένα τέτοιο θέμα δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με μυστική διπλωματία».  Δείτε επίσης:   Μ.Νίμιτς: «Μη ρεαλιστική μια λύση χωρίς τον όρο Μακεδονία» Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα των συλλαλητηρίων δήλωσε πως θα δώσει το παρών, κι ευχήθηκε να μην υπάρχουν ακραία στοιχεία που θα το εκμεταλλευτούν.  Δείτε ολόκληρη τη δήλωση του Κωνσταντίνου Γκουλέκα…

6 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΙΝ "ΔΕΞΙΟΙ" , ΕΡΠΟΝΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΑΣ ΠΟΡΝΗΣ, ΕΜΜΙΣΘΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκιουλέκας απλά λυπάμαι που υπάρχει σε ψήφισα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δέχεσαι το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανους. Αν σε ξαναψηφίσω εσένα και το τέως κόμμα μας να με χέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθαρές κουβέντες Γκιουλέκα. Αυτά τα πουστηκα να τα αφήσεις κατά μέρος. Νομίζεις ότι είμαστε βόδια και μας τσαμπουνάς ανοησίες. Τέλος τα μισόλογα. Καθαρές κουβέντες. Ναι ή οχι στην παραχώρηση του ονόματος. Η ΝΔ λέει ναι. Εσύ τι λες; Από την δήλωση που άκουσα με μεγάλη προσοχή φαίνεται ξεκάθαρα πως δέχεσαι το προδοτικό ξεπούλημα. Όλοι πρέπει να πάρουν θέση για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Εσύ έκανες την επιλογή σου. Είσαι ήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνεται ότι με το ζόρι θα πας στο συλλαλητήριο. Για ψηφοθηρία και μόνον. Μαύρο λοιπόν σ αυτόν τον συνοδοιπόρο των μπολσεβίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καμένος το είπε ξεκάθαρα. Δεν ψηφίζω όνομα με τον όρο Μακεδονία. Εσύ με τις τσιριμόνιες σου δεν είπες τίποτε τέτοιο. Κολαούζος του Μιζοτάκη λοιπόν. Να σε ψηφίσει ο Μιζοτάκης τότε. Εμείς δεν θα σε ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ξέρει οτι θα το ψηφίσουν οι άλλοι!! Αν έχει αρχ..α να παραιτηθεί!!

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive