Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

«Αγέλη» 40 εξαγριωμένων λυσσασμένων γύφτων ξυλοκόπησε άγρια ταξιτζή στη Λάρισα για λίγα κέρματα

Αποτέλεσμα εικόνας για εξαπέλυσαν άγρια ομαδική επίθεση σε έναν 66χρονο οδηγό ταξί στη Λάρισα
❱❱ Κάτι παραπάνω από ... ένα ευρώ στον καθένα αναλογούσε στους δεκάδες νεαρούς γύφτους που εξαπέλυσαν άγρια ομαδική επίθεση σε έναν 66χρονο οδηγό ταξί στη Λάρισα και τον ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος για να αρπάξουν την κερματοθήκη με το μεροκάματό του, όχι περισσότερα από 50 ευρώ!...
Ο άτυχος ταξιτζής αποβίβασε ανυποψίαστος έναν πελάτη στην οδό Πλάτωνος στην περιοχή Νέα Σμύρνη, κοντά στο 11ο Δημοτικό Σχολείο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Μόλις ο επιβάτης πλήρωσε και απομακρύνθηκε, το ταξί βρέθηκε περικυκλωμένο από μια ομάδα 30-40 νεαρών γύφτων, οι οποίοι άρχισαν να το κλοτσάνε μέχρι που το ακινητοποίησαν! Τότε, κάποιοι από τους αφηνιασμένους νεαρούς άνοιξαν την πόρτα, τράβηξαν έξω τον πανικόβλητο οδηγό και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο πρόσωπο. Αλλοι επιχείρησαν χωρίς αποτέλεσμα να ξηλώσουν το ταξίμετρο, τον ασύρματο, την ταμειακή και να λεηλατήσουν ό,τι τους «γυάλιζε», προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ τελικά κατάφεραν να αρπάξουν την κερματοθήκη. Μόλις η... αγέλη των νεαρών γύφτων εξασφάλισε τη λεία της, έφυγε τρέχοντας αφήνοντας τον ταξιτζή τραυματισμένο και το ταξί διαλυμένο. Το θύμα πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την επίθεση και ανέφερε ότι κάποιοι από τους δράστες δεν ήταν πάνω από 15 χρόνων. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν οκτώ γύφτους, αλλά δεν τους αναγνώρισε ο ταξιτζής και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive