Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Μέχρι και ο... αριστερός Παναγιώτης Κουρουμπλής ήταν στο event της high society. ΟΙ 300 ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ: Ξέφρενο πριβέ πάρτι για χάρη Λιβανέζων επιχειρηματιών!

❱❱ Από τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο.  Εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο happening από το ζεύγος Τούφι και Χάλα Χούρι με 300 ξεχωριστούς καλεσμένους στο Αθηνών Αρένα.  Τα τελευταία χρόνια είναι θεσμός στη high society το X-mas δείπνο του ζεύγους Τούφι και Χάλα Χούρι στο σπίτι του στην Πολιτεία, που παραθέτει με την ευκαιρία των εορτών....

Η διακόσμηση στο σπίτι του Λιβανέζου μεγιστάνα -executive vice president & deputy chairman του κατασκευαστικού ομίλου CCC- φέρει πάντα το γούστο της όμορφης και πανύψηλης συζύγου του Χάλα, με σήμα κατατεθέν τα ξεχωριστά στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.
Αν και ο πολυάσχολος μεγιστάνας αποφεύγει τα φλας και τις εξόδους, η σύζυγός του είναι πολύ αγαπητή στους κοσμικούς κύκλους και ξεχωρίζει για την απλότητά της και το πάντα φωτεινό χαμόγελό της.
Φέτος το ζεύγος είπε να πρωτοτυπήσει και αντί για την Πολιτεία κάλεσε τους φίλους του στο Αθηνών Αρένα. Στα πρότυπα του άλλου billionaire ζεύγους Λιβανέζων Ριάντ και Ράνας Ζέιν, που πριν από έναν μήνα κάλεσαν τους φίλους τους σε μια exclusive βραδιά στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, με αφορμή τα γενέθλια της Ράνα Ζέιν, οι Λιβανέζοι κάνουν μόδα τα μπουζούκια και τα γλέντια αλά ελληνικά.
Εχοντας ζήσει και μεγαλώσει στην Αθήνα, θεωρούν την Ελλάδα όχι μόνο δεύτερη πατρίδα τους αλλά και το ωραιότερο μέρος του κόσμου. To βράδυ της περασμένης Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου, ακριβώς μία ημέρα πριν από το επίσημο opening του Αντώνη Ρέμου, το Αθηνών Αρένα μετατράπηκε σε απόρθητο φρούριο, περικυκλωμένο από bodyguards, με απίστευτα μέτρα ασφάλειας. Λίγο πριν από τις δώδεκα, η Πειραιώς γέμισε λιμουζίνες και αστραφτερές παρουσίες.
Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μεταμορφώθηκε σε παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό με στολίδια, λουλούδια, μπάλες και αστέρια, που κρέμονταν από το ταβάνι του μαγαζιού! Την παράσταση όμως έκλεψαν τα εντυπωσιακά βάζα με τα κόκκινα φτερά και πούπουλα, που στόλιζαν τα τραπέζια των περίπου τριακοσίων καλεσμένων, τα οποία ήταν καλυμμένα με καθρέφτες. Τα πιο γνωστό ονόματα της ναυτιλίας, όπως η Μαριάννα Λάτση, τα ζεύγη Διαμαντίδη, Τσάκου, Κούστα, Δαλακούρα, Μαυρή, Καίσαρη, η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Βασίλης και η Ρόη Αποστολοπούλου και ο Ηλίας Ψινάκης ήταν μεταξύ των καλεσμένων του ζεύγους Χούρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» στο λαμπερό πάρτι έδωσε μέχρι και ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος, αν και... αριστερός, δεν είπε όχι στο event της high society! Η Σήλια Κριθαριώτη και οι φίλες της σχολίαζαν την εκπληκτική -catsuit- ολοκέντητη φόρμα με την οποία εμφανίστηκε στη σκηνή η Φουρέιρα, και ήταν δημιουργία της Σήλιας, όπως και το ασημί φόρεμα της καλλονής οικοδέσποινας Χάλα Χούρι, που επίσης είχε δημιουργήσει ειδικά για το πάρτι η σχεδιάστρια.
Τον αποθέωσαν
Οταν εμφανίστηκε ο «θεός» (όπως τον αποκαλούσαν οι καλεσμένες) Ρέμος στη σκηνή, έγινε σεισμός! Ολοι σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και τον αποθέωναν, ενώ εκείνος τους χάριζε τις μεγάλες επιτυχίες του - από το «Εκατό φορές» ως το «Κλειστά τα στόματα». Χαμός από χορό έγινε όταν στα ντεκ έπαιξε ο dj Αντώνης Δημητριάδης.
Το καλοκαίρι του 2017 το ζεύγος Τούφι Χούρι αγόρασε στον Αγιο Λάζαρο της Μυκόνου την εξοχική κατοικία του Βασίλη Μπιθαρά αντί 1.000.000 ευρώ, την οποία ανακαινίζει και θα είναι έτοιμη το καλοκαίρι του 2018.
Ο επιχειρηματίας Τούφι Χούρι είναι μεταξύ των βασικών μετόχων της πανίσχυρης εταιρίας CCC, που έχει την έδρα της στην Ελλάδα, στο νούμερο 62 της λεωφ. Κηφισίας. Η CCC (Consolidated Contractors Company), που έχει κατασκευάσει από τον σταθμό του αεροδρομίου Ρόναλντ Ρίγκαν στην Ουάσινγκτον μέχρι το εργοστάσιο ηλεκτρισμού στη Γάζα, απασχολεί 65.000 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται σε 60 χώρες του κόσμου.
Ιδρύθηκε το 1952 από τους παλαιστινιακής καταγωγής Λιβανέζους Χασίμπ Σαμπάχ και Σαΐντ Χούρι, που μεταξύ άλλων ίδρυσαν και το Welfare Foundation, προσφέροντας φιλανθρωπικό έργο στους ανάπηρους Παλαιστινίους αλλά και στην Ελλάδα. Τον Οκτώβριο του 2014, σε ηλικία 92 ετών, έφυγε από τη ζωή, δίνοντας πολλά χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ο Σαΐντ Χούρι, αλλά το έργο του συνεχίζουν οι τρεις γιοι του - Σάμερ, Τούφι και Γουέλ Χούρι.

2 σχόλια:

  1. Αμ σε κατι τετοια πρεπει να μπουκαρουν καμμια 100 πεινασμένοι-αστεγοι μαζι με ρουβικωνες,να τους γδυσουν από μετρητα και κοσμήματα για να πανε να φανε κανα κρεατακι....
    Και να γδυσουν και βιασουν τους κουραδοφουσκωτους....Αλλα ειπαμε.Εδω(Ελλαδισταν) όλα ιμιτασιόν είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μετα την μυκονο τωρα και στην αθηνα αραβες,τουρκοι κλπ....α ρε ξεφτιλες πως καταντησατε ετσι την πατριδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive