Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Χρυσό στην “ΑΜΑΛΘΕΙΑ - ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε” για την προστασία του περιβάλλοντος

Την κορυφή της αναγνώρισης και επιβράβευσης για την ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος, κατέκτησε η εταιρία “ΑΜΑΛΘΕΙΑ- ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε” στη φετινή απονομή των βραβείων Estia Awards 2018.
Το χρυσό βραβείο Α4 GOLD AWARD που απονεμήθηκε φέτος στην “ΑΜΑΛΘΕΙΑ – ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε” απονέμεται στην εταιρία μαζικής εστίασης η οποία με  την συνεπή, υπεύθυνη και καινοτόμο δράση της, διασφαλίζει όχι μόνο την ποιότητα στα παραγόμενα προϊόντα, αλλά συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος, εφαρμόζοντας υψηλά στάνταρ ασφάλειας σε όλα τα στάδια παραγωγής και διάθεσης των παραγομένων προϊόντων, αλλά και στην διαχείριση των αποβλήτων της...

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας AMAΛΘΕΙΑ- ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε” στο χώρο της μαζικής εστίασης ξεκίνησαν το έτος 1969. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς της Οργάνωσης και λειτουργίας χώρων μαζικής εστίασης και στην παρασκευή προμαγειρευμένου φαγητού, στις δύο ιδιόκτητες μονάδες της, στον Βορρά (Θεσ/νικη) και στο  Νότο (Αθήνα).
Με παρουσία σε τουλάχιστον 25 πόλεις της Ελλάδος και με λειτουργία περισσοτέρων από 40 καταστημάτων, η “ΑΜΑΛΘΕΙΑ- ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ A.E κατέχει σήμερα  ηγέτιδα θέση στον κλάδο της μαζικής εστίασης ευρέως φάσματος, παρέχοντας υπηρεσίες  σε Πανεπιστήμια και Α.Τ.Ε.Ι, Νοσοκομεία, στρατιωτικές μονάδες, κλπ.

Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της μέχρι σήμερα, η Διοίκηση της εταιρίας παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στην παροχή Υψηλών Προδιαγραφών Ποιότητας, εφαρμόζοντας καινοτόμες δράσεις στην προστασία του περιβάλλοντος, γεγονός που αναγνωρίσθηκε με τη φετινή βράβευση της από τα “Estia Awards τα οποία αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για τις επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive