Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Έγινε ΚΑΙ αυτό. Αντίχριστα μουσουλμανάκια είπαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα για τη γέννηση του ΧΡΙΣΤΟΥ !! στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Νέοι καιροί, νέα ήθη… Τα κάλαντα των Χριστουγέννων, λοιπόν, έψαλλαν στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, παιδιά λαθρομεταναστών που φοιτούν στο Σχολείο Μεταναστών. Δηλαδή...
μουσουλμανάκια! Οι συριζαίοι της Κουμουνδούρου άκουσαν τα κάλαντα, ενώ έδωσαν και δώρα στα μικρά παιδιά.

3 σχόλια:

  1. Θέλουν να μας τρελάνουν. Θα τους τρελάνουμε εμείς όμως όταν τους στείλουμε εκεί που ανήκουν. Στο 2 τοις εκατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ
    Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι πολυπολιτισμος και ξερο ψωμι στην πραξη,αλλη μια παρασταση-προσπαθεια-επιβολη για την προωθηση της αριστεριστικης λαθροσυριζεικης προπαγανδας πολυπολιτισμου( ·→ αν υπαρχει ελλαδα σε μια δεκαετια απο σημερα σφυριξτε μου,η ελλαδα πολυ απλα σε λιγα χρονια δεν θα κατοικειται απο ντοπιους γηγενεις ελληνες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive