Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Στην Ελλάδα βγάζει "γέλιο". Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο επέβαλαν ΒΑΡΥ πρόστιμο σε Χανιώτη στο Λονδίνο. ΦΩΤΟ

LONDON POLICEMAN

Ο λόγος είναι απίστευτος για τα ελληνικά δεδομένα και το ποσό του μεγάλου προστίμου.  Χανιώτης που βρίσκεται στο Λονδινο συνηθισμένος στα ελληνικά δεδομένα, έκανε μια κίνηση που στην Ελλάδα την κάνει η πλειοψηφία, στην Αγγλία όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά....

 Πέταξε τη γόπα από το τσιγάρο του στον δρόμο και αυτό στην Αγγλία τιμωρείται και όχι στα λόγια, ή στους τύπους αλλά στην πράξη.  Έτσι μόλις πέταξε την γόπα στον δρόμο και συνέχισε τον δρόμο του, η βρετανική αστυνομία που τον είδε, τον σταμάτησε για να του επιβάλει πρόστιμο.  Του έκοψε κλήση 80 λιρών, λίγο περισσότερο δηλαδή από 80 ευρώ. 

Πέρα από το μεγάλο ύψος του ποσού που καλείται να πληρώσει αυτό που κάνει εντύπωση είναι η μεγάλη απόσταση που χωρίζει την Ελλάδα από χώρες του εξωτερικού και ως προς τη νοοτροπία και ως προς την έννοια της εφαρμογής των νόμων.  

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μοιράστηκε μαζί μας το περιστατικό που του έτυχε στο Λονδίνο στέλνοντας την αντίστοιχη φωτογραφία.

4 σχόλια:

  1. Ο μακαρίτης [πλέον] Παττακός, όταν τυχαία είδε κάποιον νά αδειάζει τό τασάκι τού ι.χ.του στόν δρόμο, [ξέρετε προσφυλής συνήθεια τών ντόπιων καπνιστών οδηγών, τό τινάζουν μάλιστα καί στό ρείθρο του πεζοδρομίου!] τόν έβαλε νά τά μαζέψει ένα ένα τά αποτσίγαρα καί έφαγε καί τό πρόστιμο τής ζωής του. Αν θυμάμαι καλά έβγαλε καί ειδική αστυνομική διάταξη πολύ αυστηρή γιά τούς βρωμιάρηδες θεριακλήδες. [αυτά επί χούντας!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γινόταν κάτι τέτοιο εδώ, θα ούρλιαζαν ότι είναι δημοκρατικό δικαίωμα του κάθε ενός να βρωμίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω νὰ μὴ παρέλειψε νὰ παραδόσῃ εἰς τοὺς Ἄγγλους μαθήματα δημοκρατίας..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive