Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΝΟ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ; ΟΤΑΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

123456 (5)

«Στα Εθνικά Θέματα και κυρίως στο ζήτημα της Θράκης διαφωνούμε και δεν μπορούμε να συγκυβερνήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν αλλάξει στάση» τόνιζε ο Πάνος Καμμένος.

Φωτογραφία του Εμμανουήλ Εμμανουήλ.

ΤΩΡΑ άλλαξε στάση ή τα έκανε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

2 σχόλια:

  1. Στα δικαστήρια Μυτιλήνης εκδικάστηκε σήμερα το πρωί η υπόθεση του 49χρονου αδελφού του πρωθυπουργού, πολιτικού μηχανικού Δημήτρη Τσίπρα, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για χρήση πλαστογραφημένου εγγράφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΨΕΥΔΩΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ¨ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΣ¨¨

    Σε δέκα μέρες θα επανέλθουν οι δοσίλογοι βουλευτές δρυμίτεροι΄.Εχουμε ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ βάσει του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ αλλά και της ΣΥΝΘΕΣΗΣ του Πληθυσμού μας.Ο Αρειος Πάγος απεφάνθη δύο φορές επί του θέματος των υποτιθεμένων Τούρκων της Θράκης.Επί πέον οι ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ της Θράκης είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ βάσει έρευνας του DNA!!!!Το μόνο ξένο γένος στην Ελλάδα είναι οι εβραιοι.
    Η Βουλή των ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ θέλει να ψηφίσει και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!Στόχος να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ,στην επικείμενη ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ TO ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive