Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΑΥΤΟ είναι το βίντεο που "καίει" τον Ερντογάν! (Βίντεο)

Ερντογάν
Όχι μόνο γνώριζε για τις βιαιότητες των σωματοφυλάκων του, αλλά έδωσε ο ίδιος την εντολή. Το βίαιο επεισόδιο που ξέσπασε στον δρόμο μεταξύ διαδηλωτών και των σωματοφυλάκων του Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην Ουάσιγκτον, έχει προκαλέσει σάλο...

Ο Ερντογάν παρακολούθησε τον άγριο ξυλοδαρμό των ακτιβιστών οι οποίοι διαδήλωναν έξω από την οικία του Τούρκου πρέσβη στις ΗΠΑ. Οι συμπλοκές ξέσπασαν ανάμεσα σε υποστηρικτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και σωματοφύλακες του Τούρκου Πρόεδρου με ομάδα Κούρδων, Αρμενίων και άλλων διαδηλωτών.
Σε ένα νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, φαίνεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος, όχι μόνο γνώριζε για τις βιαιότητες των σωματοφυλάκων του, αλλά έδωσε ο ίδιος την εντολή! Μάλιστα, βγήκε από τη λιμουζίνα του και παρακολούθησε τα επεισόδια.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο βλέπουμε έναν φρουρό του Τούρκου προέδρου να συνομιλεί με τον Ερντογάν που βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο και να δείχνει το σημείο όπου βρίσκονταν οι διαδηλωτές.
Λίγο μετά, κάνει νόημα σε έναν άλλο σωματοφύλακα και μέσα σε δευτερόλεπτα ξεκινά η βία εναντίον των Κούρδων.
Η αστυνομία δήλωσε ότι κατά τη διένεξη έξω από την οικία του Τούρκου πρέσβη την Τρίτη τραυματίστηκαν 11 άτομα, μεταξύ των και ένας Αμερικανός αστυνομικός, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα για βιαιοπραγίες. Τουλάχιστον ένας από τους συλληφθέντες ήταν διαδηλωτής.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive