Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΤΩΡΑ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ; ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ – «Καμία Αστυνομική Υπηρεσία, δεν έχει συλλάβει το Δημοσιογράφο»

Filippakis_Stournaras
Καμία σύλληψη του δημοσιογράφου Γιώργο Φιλιππάκη αναφέρει στο blog της η γνωστή αστυνομική ρεπόρτερ Νάντια Αλεξίου, επικαλούμενη τόσο την ΕΛΑΣ όσο και το δικηγόρο του Ειδικού Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ. «Μόλις με συν’ελαβαν» ήταν η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη ΕΔΩ (28/05-01.20) στον προσωπικό του λογαριασμό...
στα social media και τα σχόλια και οι κοινοποιήσεις έφτασαν σε τριψήφιο αριθμό. Δημοσιεύματα αναπαρήγαγαν άρθρα με τίτλο «συνελήφθη ο Δημοσιογράφος- Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ».
Από επικοινωνία του nantiaReport με Αστυνομικές Υπηρεσίες Ασφάλειας και τη ΓΑΔΑ, καθώς και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, διαψεύδεται η οποιαδήποτε σύλληψη του δημοσιογράφου με εμφατικό τρόπο. «Καμία Αστυνομική Υπηρεσία δεν έχει συλλάβει το Δημοσιογράφο Γιώργο Φιλιππάκη», επισημαίνουν, ενώ την ίδια εκδοχή -ότι δεν έχει συλληφθεί- υποστηρίζει κι ο δικηγόρος του Δημοσιογράφου, Γιάγκος Λαμπίρης.
Είχε προηγηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (27/05) άμεση αντίδραση από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ύστερα από την προσφυγή του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για ακέραια σχόλια χρηστών του διαδικτύου σε βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive