Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ & ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΑΚΡΟΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΛΕΠΕΝ.

Μακρόν και Λεπέν: Δύο αντίθετοι κόσμοι -Τι λένε στα προγράμματά τους
Περιμέναμε να ξεκαθαρίσει το Γαλλικό εκλογικό τοπίο για να πάρουμε τελική θέση ως πατριωτικό, Χριστιανικό ιστολόγιο για τους δυο υποψηφίους προέδρους της μεγάλης αυτής χώρας. Απο σήμερα λοιπόν οι υποψήφιοι είναι ο Μακρόν και η Λεπέν. Βλέποντας ΠΟΙΟΙ στηρίζουν τον Μακρόν...
δλδ, ΟΛΟΙ αυτοί που ενέχονται σε πολιτικές ενάντια στους λαούς, τις κατακτήσεις και τα ανθρώπινα δικαιώματά τους με μοναδικό όφελος το κέρδος καταλήγουμε οτι δεν είναι δυνατόν να είμαστε με αυτούς. Αρχίζοντας απο το διεθνές τραπεζικό κατεστημένο των ROTHSCHILD, τους σύγχρονους οικονομικούς ναζί π.χ. Σόϊμπλε, Μέρκελ, Λαγκάρτ, Σούλτς και αντάμα με δαύτους να έχουν την ίδια πολιτική άποψη οι ντόπιοι λαϊκοί εκτελεστές του ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π. ΟΛΑ αυτά τα εγκληματικά κουμάσια συμφωνούν στην στήριξη Μακρόν, επικαλούμενα τις δημοκρατικές αρχές τους!! υπο τον μανδύα των οποίων νομιμοποιούνται να φτωχοποιούν τους λαούς, να δολοφονούν πολίτες, να διαιρούν χώρες ολόκληρες, να ξεφτυλίζουν Ιερά και Όσια γιατί ΑΥΤΟΙ είναι δημοκράτες και οχι φασίστες. Τελικά οι λέξεις έχουν χάσει πια παντελώς  την αξία τους. Φτάσαμε σε σημείο, στη χώρα μας οχι στη Γαλλία, όσοι καίνε τις σημαίες μας να είναι δημοκράτες κι όσοι αντιδρούν να χαρακτηρίζονται φασίστες, ναζί κ.λ.π. Όσοι συμφωνούν στην κατάργηση της οικογένειας με την θεσμοθέτηση του ανύπαρκτου τρίτου φύλου να θεωρούνται προοδευτικοί και αντιδρούντες ως παλιομοδίτες. Τελικά ΠΟΙΟΙ είναι οι φασίστες; Οι υποστηρίζοντες τον Μακρόν που "τυχαίως" ανήκει στο τραπεζικό κατεστημένο, ανήκει στο τρίτο φύλο, είναι παντρεμένος με γυναίκα παιδεράστρια κ.λ.π.; Γιαυτό εμείς ως Έλληνες, ανεξάρτητοι, Χριστιανοί που αγαπάμε την Πατρίδα μας και τους Έλληνες, στηρίζουμε Λεπέν.

1 σχόλιο:

  1. Ὅλα τὰ τελώνια τοῦ Ἐρέβους βυσσοδομοῦν ἐναντίον τῆς τολμητίου γυναικός, καὶ μετερχόμενα πᾶν μέσον προσπαθοῦν να ἀνακόψουν τὴν πορείαν της πρὸς τὸ προεδρικὸν ἀξίωμα.
    Ἔστω καὶ ἄν ἀπωλέσῃ τὴν προεδρίαν ἡ Λεπέν, τὸ δένδρον τῆς ἐλευθερίας τῶν Εὐρωπαϊκῶν λαῶν ἀπὸ τὴν Νέαν Τάξιν Πραγμάτων τὸ ὁποῖον ἐφύτευσαν οἱ Καρατζαφέρης καὶ Φάρατζ, φουντώνει καὶ θεριεύει. Τὰ ποτάμια δὲν γυρίζουν πίσω!
    Εὔχομαι ὁλοψύχως εἰς τὴν καν Λεπέν, ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗΝ!
    Τὴν Νίκην τῆς Εὐρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive