Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΑΥΤΟ είναι το συγκλονιστικό γκράφιτι για τον Στάθη Ψάλτη στη Νέα Φιλαδέλφεια – Στις 3μ.μ. η κηδεία του. ΦΩΤΟ

Το συγκλονιστικό γκράφιτι για τον Στάθη Ψάλτη – ΦΩΤΟ
Ο θάνατος του δημοφιλούς ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ο Πλάτων, ένας καλλιτέχνης του δρόμου, με τη βοήθεια του Mortes Crew, έκαναν ένα εντυπωσιακό γκράφιτι στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, προς τιμήν του αγαπημένου ηθοποιού. Η εικόνα τραβάει τα βλέμματα...
των περαστικών, ενώ η φωτογραφία που έχει ανέβει στο Facebook έχει χιλιάδες Like και κοινοποιήσεις. Σχολιάζεται ως ένα όμορφο καλλιτεχνικό δημιούργημα που σκοπό έχει να θυμίζει σε όλους τον Στάθη Ψάλτη και το γέλιο που σκόρπισε μέσα από τις ταινίες που πρωταγωνιστούσε.
Δείτε την φωτογραφία:


Σήμερα το μεσημέρι θα πουν το «τελευταίο αντίο» η οικογένεια, οι συνάδελφοι και οι θαυμαστές του Στάθη Ψάλτη, που έφυγε χτυπημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 66 ετών την περασμένη Παρασκευή, μετά από πολυήμερη νοσηλεία.
Η κηδεία του θα γίνει θα γίνει δημοσία δαπάνη από το δήμο Ζωγράφου, σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου στις 15:00 στο κοιμητήριο Ζωγράφου.
Τον αγαπημένο ηθοποιό αποχαιρέτησαν με μηνύματά τους πολλοί συνάδελφοί του, πολιτικοί και άνθρωποι του θεάματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive