Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

«Δημοψήφισμα για την παγκοσμιοποίηση» βαφτίζει το κόμμα της Λεπέν τον 2ο γύρο

Βάζοντας το δίλημμα εθνική ασφάλεια και κλειστά σύνορα ή ανοιχτά σύνορα και ως συνέπεια τα δεινά της παγκοσμιοποίησης, η Λεπέν είπε στον πρώτο μετεκλογικό δημόσιο λόγο της: «Είμαι η υποψήφια του λαού. Κάνω ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πατριώτες, από όπου κι αν προέρχονται. Είναι ώρα ο γαλλικός λαός να απελευθερωθεί από τις αλαζονικές ελίτ που θέλουν να του υποδείξουν τον δρόμο του»...
χρησιμοποιώντας και τα λόγια τού στρατηγού Ντε Γκωλ:... «Το μεγαλείο ενός λαού προχωρά μόνο από αυτόν τον ίδιο τον λαό».  Ο εκπρόσωπος της Λεπέν, David Rachline, δήλωσε ότι ο 2ος γύρος θα είναι «δημοψήφισμα για την παγκοσμιοποίηση».
Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίν Λεπέν βγήκε τρίτη στις προεδρικές εκλογές του 2012 με 17,9%, πίσω από τον Σαρκοζί και τον νικητή Ολάντ. 

"Je suis la candidate du peuple. Je lance un appel à tous les patriotes, d'où qu'ils viennent." 

1 σχόλιο:

  1. «Το μεγαλείο ενός λαού προχωρά μόνο από αυτόν τον ίδιο τον λαό». Ο εκπρόσωπος της Λεπέν, David Rachline, δήλωσε ότι ο 2ος γύρος θα είναι «δημοψήφισμα για την παγκοσμιοποίηση».
    ........xaxaxaxaxaxa !!!!! ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ......Η ΛΕΠΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ!!!! ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΒΡΙΟΙ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive