Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Κεμάλμπουτάρ: Nα καταργηθεί η παρέλαση δεν ειναι ωραίο ΘΕΑΜΑ! ΒΙΝΤΕΟ


Να καταργηθεί η παρέλαση της 25 Μαρτίου γιατι δεν ωραιο θέαμα η τουλάχιστον να αλλάξει η μορφή του εορτασμού. Να γίνει δηλαδή μια εμποροπανηγυρη με μπουζούκια, χορευτικά, καντίνες και σουβλάκια. Αυτά είπε ο δήμαρχος σας εκεί στην Θεσσαλονίκη.
Δεν με πιστεύετε; Διαβάστε ΚΑΙ δείτε τι είπε ο τουρκοσπορος αυτολεξεί....
«Επέτειος εθνική, σημαντική, ωραία μέρα, αλλά κατά την άποψη μου πρέπει να καταργηθεί αυτή η παρέλαση. Να μείνουν μόνο τα στρατιωτικά τμήματα-αντιπροσωπευτικά, γιατί η μεγάλη γίνεται στην Αθήνα, και αντί να έχουμε έναν συρφετό διαφόρων συλλόγων, που δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα ο τρόπος που περπατάνε, να κάνουν ένα πανηγύρι σε όλη τη νέα παραλία, να στήσουν χορευτικά, να έχει μουσική, να έχει τραγούδια και να γιορτάζουμε πραγματικά την απελευθέρωση. Αυτό το πράγμα δεν είναι αξιοπρεπές», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.
Αυτός ειναι ικανός μεχρι να σας βαλει να κάνετε παρέλαση για τον Κεμαλ η για τον Sorros.
Πόσο περήφανοι αισθάνεστε για τον εκλεγμένο εκπρόσωπο της πόλης σας....?

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive