Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ενδιαφέρει ΟΛΕΣ τις γυναίκες. Έδειξε σε live streaming (!) το τεστ Παπ που έκανε – Δείτε τι έγινε (Βίντεο)

Έδειξε σε live streaming (!) το τεστ Παπ που έκανε – Δείτε τι έγινε (Βίντεο)
Τυπικό τεστ Παπ σε... ζωντανή μετάδοση έκανε η 40χρονη Anna Cribb. Μεταδίδοντας την διαδικασία σε live streaming, η Anna πέτυχε να δείξει σε όλες τις γυναίκες πόσο γρήγορο και ανώδυνο είναι το τεστ Παπ, το οποίο κυριολεκτικά σώζει ζωές εδώ και δεκαετίες. ΒΙΝΤΕΟ>>

“Μετά από μη φυσιολογικά αποτελέσματα σε τεστ Παπανικολάου, όταν ήμουν μικρότερη, έκανα θεραπεία με λέιζερ και κολποσκόπηση. Αν δεν είχα κάνει εκείνη την εξέταση ρουτίνας για τράχηλο της μήτρας, μπορεί να μην ήμουν σήμερα εδώ για να κάνω αυτό το live βίντεο (...) Αν θα μπορούσα να ενθαρρύνω έστω και ένα άτομο να πάει να κάνει εξέταση, αποδεικνύοντας σήμερα ότι δεν είναι κάτι φοβερό, τότε αυτό το βίντεο αξίζει τον κόποΘέλω να αφαιρέσω το στίγμα και τον φόβο που τόσες πολλές γυναίκες έχουν γι' αυτές τις εξετάσεις. Το τεστ Παπανικολάου μπορεί να σώσει τη ζωή σας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive