Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Αγ@πηΜένιο διάβασε λίγο Παλαιτσάκη. «Χυδαίος και κρυφοφασίστας ο Καρβέλας»

630_Screen-Captures14
Βόμβες Παλαιτσάκη μετά την κίνηση του Καρβέλα να πετάξει την τσίχλα του προς την διαγωνιζόμενη του Star Academy, Φαίη Μπαζιώτη. Πως να χαρακτηρίσει κανείς την κίνηση του Νίκου Καρβέλα απέναντι στην παίκτρια και διαγωνιζόμενη Φαίη Μπαζιώτη...
όταν χωρίς καμία ντροπή, της πετάει την τσίχλα του. Μόνο απαράδεκτη θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει. Τα site αναπαρήγαγαν την κίνηση αυτή, ενώ τα σχόλια των χρηστών πήραν φωτιά. Η κίνηση αυτή προκάλεσε και την αντίδραση της γνωστής δημοσιογράφου Νανάς Παλαιτσάκη, η οποία μέσα από τον διαδικτυακό της λογαριασμό εξέφρασε την άποψή της.
palaitsaki

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ κ. ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.
    ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΡΒΕΛΑ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΗ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive