Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΚΟΥΦΑΘΗΚΑΜΕ!! «Γδύσου, βγάλε και το μποξεράκι» - Ποδοσφαιριστές από την Εύβοια καταγγέλλουν άγρια κακοποίηση από αστυνομικό - «Μας απειλούσε με όπλο». ΒΙΝΤΕΟ

«Γδύσου, βγάλε και το μποξεράκι» - Ποδοσφαιριστές από την Εύβοια καταγγέλλουν άγρια κακοποίηση από αστυνομικό - «Μας απειλούσε με όπλο» (Video) - Media
Πράγματα και θαύματα... κατήγγειλαν πριν λίγες μέρες σε εκπομπή στο "Ε" δύο 25χρονοι ποδοσφαιριστές από την Εύβοια, οι οποίοι όπως ισχυρίζονται έπεσαν θύμα άγριου ξυλοδαρμού και κακοποίησης από αστυνομικό που τους σταμάτησε για τροχονομικό έλεγχο στη Λεωφόρο Αθηνών...

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της 6ης Μαρτίου 2017, όταν ο καταγγελλόμενος αστυνομικός σταμάτησε για έλεγχο το smart με τα φιμέ τζάμια, στο οποίο βρίσκονταν μέσα οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ερασιτεχνικό σωματείο της Εύβοιας. Η συνέχεια μοιάζει με ταινία τρόμου και δεν την χωράει ανθρώπινος νους.
"Από θαύμα είμαστε ζωντανοί! Μας ξυλοκόπησε άγρια, αποκαλώντας μας Αλέξη Γρηγορόπουλο. Έβγαλε όπλο και μας απειλούσε ότι θα μας τινάξει τα μυαλά στον αέρα. Τώρα τι έχεις να πεις Άλεξ αν σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι; Με πήγε στο αστυνομικό τμήμα και μου λέει γδύσου, βγάλε και το μποξεράκι ..." είναι από τα λίγα που είπαν οι δυο ποδοσφαιριστές και προκαλούν σοκ.
Όπως έγινε γνωστό, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ έδρασαν άμεσα με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι διατάχθηκε και ψυχιατρική εξέταση του αστυνομικού.
Από την άλλη, ο αστυνομικός που είναι περίπου 30 ετών, αρνείται τα πάντα και υποστήριξε, μέσω του δικηγόρου του, πως οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν εριστικοί και αρνήθηκαν τον έλεγχο.

Πηγή: eviazoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive