Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΕΙ !! Μάκης Μαϊλης. Στέλεχος ΚΚΕ: Καλά έκανε ο Στάλιν και έσφαξε τους Πόντιους! Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις

Στέλεχος ΚΚΕ: Καλά έκανε ο Στάλιν και έσφαξε τους Πόντιους! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Μάκης Μαϊλης δήλωσε όυτε λίγο ούτε πολύ ότι οι σταλινικές εκκαθαρίσεις κατά των Ποντίων μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο... ήταν ορθές και δίκαιες, επειδή οι Πόντιοι ήταν συνεργάτες των Γερμανών!
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο>>


2 σχόλια:

  1. Δεν παραπαει καθόλου. Αυτοί είναι οι αριστεροί. Σκέψου τα εγκλήματα που έκαναν οι ίδιοι στον Μελιγαλά, στον Φενεό, στην Ούλεν και σε δεκάδες άλλα μέρη της πατρίδος μας, Φυσικό λοιπόν είναι να δικαιολογούν και τα εγκλήματα των άλλων αρκεί να είναι κομμουνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τη λέει ρε ο άνθρωπος, που κακός τον αναφέρω και ως άνθρωπο, τη λέναι ρε τα κοπρόσκυλα του στάλιν και υπάρχουν ελλεινες που ψηφίζουν τέτοια ζώα???? και αυτοί καθορίζουν της τύχες του ελληινικού λαού???? είμαστε άξιοι της μοίρας μας με τέτοια σκατώκουμουνια στην βουλή...ο γεώργιος παπαdrεου ο λεγόμενος γερος της δημοκρατίας κάτι ηξέραι τότες και τους δίκασε ( βλεπαι μπελογιανη ) που του έκαναν και μουσείο τώρα... αλλά φτεει ο καραμανλής ο γερος που νομιμοπιούσε αυτά τα σταλινικά καθίκια, που ΠΟΤΈΣ δεν πρόσφαιραν κάτι για την ελλάδα, αντιθέτως την αιματοκύλισαν με εμφύλιο και με τα παιδομαζώματα....ΑΛΉΤΕΣ ΜΌΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΡΟΝΉΣΙΑ ΕΊΣΑΣΤΕ, και όχι με της βιλάρες της πισίνες και τα τσερόκι στην εκάλη ΑΛΗΤΑΡΆΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive