rottating banner

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Ο "τεμενοφάγος" και θαυμαστής του Καμμένου και του Κουρουμπλή, Μητροπολίτης Σεραφείμ Πειραιώς....και ο ομολογητής π. Σάββας Λαυριώτης. Τα σχόλια του Ιωάννη Λαμπρόπουλου.
Θα σας παραθέσω τον διαδικτυακό διάλογο που διημείφθη μεταξύ του Ιωάννη Λαμπρόπουλου και του γράφοντος, σε μια δημοσίευση με τίτλο...

"και εσείς Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, εγκωμιάζετε αντί να ονειδίζετε τους δημίους μας, Καμμένο, Κουρουμπλή και Κοτζιά ; στο Ιστολόγιο "Τρικλοποδιά" (http://www.triklopodia.gr/και-εσείς-σεβασμιώτατε-μητροπολίτη-π/), σχετικά με τον Μητροπολίτη Σεραφείμ και τον π. Σάββα Λαυριώτη.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος για τον Μητροπολίτη Πειραιώς : 
"ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
"ΣΕΙΡΑ" ΗΤΑΝ ....ΟΛΟΙ ΚΑΙ ...ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ...!!!! ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΣΤΟ ΣτΕ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΦΘΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ...."ΦΩΝΑΖΕ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..!!!!"
http://www.triklopodia.gr/ο-υποκριτησ-σεραφειμ-που-προδοσε-τον-λ/
"Ο  ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

Γράφει και καταγγέλει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
  Ελληνίδες και Έλληνες. 
Τώρα που τελείωσε το ΘΕΑΤΡΟ των ...... «αντιδράσεων» για την ανέγερση του Ισλαμικού  Τεμένους στο Βοτανικό και όλοι οι ...
"αντιδρούντες" μπήκαν στις τρύπες τους  και χωρίς εμπόδια πλέον, άρχισαν οι εργασίες της ανέγερσής του με την ......... «έγκριση» του Συμβουλίου της Επικρατείας, (ΣτΕ)  τώρα είναι η ώρα για να μιλήσω εγώ.
Και να σας αποκαλύψω  όλη την προδοσία και την υποκρισία,  όλων αυτών που ......... «και καλά».....  «εναντιώθηκαν» και ........ «αντέδρασαν» στην ανέγερσή του, με πρωτοστατούντα τον μέγα υποκριτή Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.
Επειδή πλέον ότι γράφω τα κοινοποιώ και στην Ελληνική ομογένεια, χρειάζεται για την καλύτερη κατανόηση της αποκάλυψης αυτής, να κάνω μία μικρή αναφορά στο Συμβούλιο της Επικρατείας. (ΣτΕ)
Το “ΣτΕ” είναι το ανώτατο ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.  Δηλαδή  δεν καταδικάζει ενόχους, αλλά αποφαίνεται επί της Συνταγματικής νομιμότητας των νόμων και των υπουργικών αποφάσεων.  Και αν κρίνει πως έρχονται σε αντίθεση με τον υπέρτατο ΝΟΜΟ του κράτους  που είναι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, τότε απλά τους ΑΚΥΡΩΝΕΙ.
Οι Ανώτατοι δικαστές του “ΣτΕ”  όπως και όλοι οι δικαστές,  δεν ενεργούν αυτεπάγγελτα, ούτε εκδίδουν αποφάσεις με βάση τις δικές τους ΓΝΩΣΕΙΣ, ή τις προσωπικές τους κρίσεις.    Για να συγκληθεί το "ΣτΕ", κάποιος κάνει μία προσφυγή.  Και για να βγάλει απόφαση το "ΣτΕ" ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ΟΛΑ ΤΑ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.  Η πλευρά του πολίτη που έκανε την προσφυγή ΑΚΥΡΩΣΗΣ κατά του νόμου  και η πλευρά του Δημοσίου που υπερασπίζεται τον νόμο. 
Με λίγα λόγια, αν αυτός που κάνει την προσφυγή,  ισχυρίζεται χαζομάρες που δεν ενδιαφέρουν το δικαστήριο, ή παρουσιάζει  ΕΛΛΕΙΠΗ  στοιχεία,  που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ  αυτά να αποδείξουν ΝΟΜΙΚΑ την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του νόμου  και μπορεί εύκολα να τα ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ  ο δικηγόρος  του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, τότε η απόφαση βγαίνει ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. 
Αυτόν τον «δόλιο» αλλά «νομικό» τρόπο, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ  οι εχθροί της πατρίδος για να μετατρέψουν σε «Συνταγματικό»,  έναν  πράγματι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ  νόμο. Προσκομίζοντας δηλαδή στο δικαστήριο, ελλειπή, άσχετα και χαζά στοιχεία.
Αυτό ακριβώς συνέβη με την  προσφυγή που κατέθεσαν  στο “ΣτΕ” «κάποιοι» πολίτες,  ζητώντας να ακυρωθεί ο νόμος  της ανέγερσης του Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό.
Αυτοί οι .... «κάποιοι» πολίτες λοιπόν που έκαναν την προσφυγή, έβαλαν και κάποιους........ «καλούς» και ....... «πατριώτες»  δικηγόρους  και με ισχυρισμούς όπως ....  «εμείς είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί»  και στηρίζοντας την αντισυνταγματικότητα του νόμου,  επάνω  σε ανούσιους ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥΣ και ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥΣ κανονισμούς, (που δεν ίσχυαν σε περιπτώσεις λατρευτικών χώρων)  σε πιθανές επιπτώσεις στο ....... περιβάλλον (που εύκολα κάποιος έμπειρος το αντικρούει)  και προτάσσοντας την ..... «αισθητική» και την ιστορία της πόλης, (καμία σχέση με νομικά επιχειρήματα)  περίμεναν με αυτά τα .... «νομικά» στοιχεία,  να ..... "κερδίσουν" την δίκη.
Φυσικά ήταν αδύνατον να την κερδίσουν. Αλλά για να κοροϊδεύουν τον λαό,  που δεν γνωρίζει τι συμβαίνει και πιστεύει ότι ακούει, βγαίνουν και κατηγορούν το «ΣτΕ» για την απόφαση  και είναι όλοι ...... «εντάξει».!!!!
Η Αντισυνταγματικότητα όμως του νόμου, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΕ στα άρθρα 24 και 26 του Συντάγματος περί προστασίας του περιβάλλοντος που υποστήριξαν αυτοί, αλλά παραβίαζε ένα μεγάλο  πλέγμα συνταγματικών διατάξεων, σε άλλα άρθρα που αφορούσαν την χρηματοδότηση του συγκεκριμένου λατρευτικού χώρου άλλης θρησκείας από το Ελληνικό Δημόσιο,  σε συνδυασμό με την παραχώρηση εδάφους του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, την στιγμή μάλιστα που η χώρα δοκιμάζεται οικονομικά και έχει κηρυχθεί από διεθνείς οργανισμούς σε κατάσταση ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ  ΚΡΙΣΗΣ και που κάτι αντίστοιχο δεν το εφαρμόζει το Ελληνικό Δημόσιο, ούτε για λατρευτικό χώρο της επίσημης Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Αν στήριζαν την αντισυνταγματικότητα του νόμου, επάνω σε αυτά τα  ΣΤΟΙΧΕΙΑ, το Ισλαμικό Τέμενος θα είχε γίνει ...... «παρελθόν».
Και εδώ έρχεται να αποκαλυφθεί η μεγάλη προδοσία προς τον λαό, του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.  Διότι  οι περισσότεροι αν όχι όλοι, θα είχατε ακούσει ή διαβάσει, πως και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, είχε προσφύγει στο "ΣτΕ", ζητώντας την ακύρωση του νόμου ως αντισυνταγματικού. (αυτό το είχαν προβάλλει όλα τα ΜΜΕ).
Και θα ρώταγαν κάποιοι: «Είναι ποτέ δυνατόν ο Μητροπολίτης που γνωρίζει την νομοθεσία, να κάνει προσφυγή στο "ΣτΕ" υποστηρίζοντας πως η ανέγερση του Τεμένους παραβιάζει .... «πολεοδομικούς» κανονισμούς, ..... «αισθητική» και ....  ιστορία»;
Η απάντηση είναι και βέβαια όχι.  
Γι’ αυτό και ο Μητροπολίτης Σεραφείμ,  όταν έκανε την προσφυγή στο "ΣτΕ" στις 27/11/2011,  υποστήριξε,  ότι η κυβερνητική απόφαση να κατασκευαστεί με δαπάνες του Δημοσίου, ισλαμικό τέμενος στον Ελαιώνα Αττικής, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα δοκιμάζεται οικονομικά, παραβιάζει ένα μεγάλο πλέγμα συνταγματικών διατάξεων. 
Εδώ θα δείτε την προσφυγή στο "ΣτΕ" που έκανε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ .
http://www.tanea.gr/relatedarticles/article/4684727/?iid=2
http://www.madata.gr/epikairotita/social/161007.html.
Η προσφυγή ακύρωσης  του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ  εκδικάστηκε στο "ΣτΕ"  στις 6/10/2015 την ..... ίδια μέρα,  με την προσφυγή  που είχαν καταθέσει οι «άλλοι» κάτοικοι του Βοτανικού, που υποστήριζαν  πως η ανέγερση του Τεμένους  παραβιάζει .... «πολεοδομικούς»  κανονισμούς, ..... «αισθητική» και ....  ιστορία».!!!!
Εκείνη την ημέρα θα εκδικάζονταν και οι δύο ακυρωτικές προσφυγές.  Και αυτή των κατοίκων του Βοτανικού  και του Μητροπολίτη  Σεραφείμ.
Κατά την συζήτηση λοιπόν της προσφυγής στο ακροατήριο, διαπιστώνεται πως από την πλευρά  του Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ,  δεν παρευρίσκεται ούτε ο ίδιος,  ούτε κανένας δικηγόρος ως νομικός εκπρόσωπος του, για να υποστηρίξει την προσφυγή με την προσκόμιση ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ,  με αποτέλεσμα η αίτηση ακύρωσής του ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ από το ΣτΕ  ως ΑΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΗ. 
Καταλάβατε τι έκανε ο Σεραφείμ  των ..... Ελλήνων.!!!!!
Απουσίασε την ημέρα της εκδίκασης και δεν προσκόμισε ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που θα έκαναν το τέμενος ...... «παρελθόν»  και άφησε να εκδικαστεί η άλλη προσφυγή,  με τις «πολεοδομικές» και «αισθητικές»  .... παραβάσεις,  που ήταν σίγουρο πως θα την κέρδιζε το Δημόσιο.
Εδώ θα δείτε,  πως στην εκδίκαση της προσφυγής, δεν πήγε ο Σεραφείμ:http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/tzami_sto_botaniko_sto_ste_os_oikologoi_oi_xristianoi_den_pige_o_serafeim-64264410/
http://www.dimokratianews.gr/content/53857/epifylahthike-ste-na-ekdosei-apofasi-gia-temenos-sto-votaniko
http://www.kathimerini.gr/866601/article/epikairothta/ellada/to-ste-aperriye-prosfyges-gia-temenos
Όταν όμως βγήκε η απόφαση του «ΣτΕ»,  που απέρριψε ως νομικά αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς που προέβαλαν οι κάτοικοι για τις «πολεοδομικές» και «αισθητικές» παραβάσεις,  τότε σαν ...... «μαινόμενος ταύρος»  επιτέθηκε κατά του «ΣτΕ»,  λέγοντας και ψέματα, ότι το «ΣτΕ» εκδίκασε την ...........  αίτησή του.!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ.!!!!!
http://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/502435/serafeim-gia-tzami-epithesi-sto-symvoylio-epikrateias#ixzz4YGeA1vBE
Όταν όμως έπρεπε να είναι ΕΚΕΙ  και να καταθέσει ο ίδιος αυτά τα ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που θα αποδείκνυαν την αντισυνταγματικότητα του νόμου και θα έκαναν το τέμενος........ «παρελθόν», τότε........  «ΖΕΥΓΗ ΒΟΩΝ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΟΚΙΜΗ ΑΥΤΩΝ ΕΠΟΡΕΥΕΤΟ».
Αυτός είναι ο ... Σεραφείμ  των.......(Ανθ) Ελλήνων;;;;;
Να τον χαίρεστε τον υποκριτή  και τον προδότη σας.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com"

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ..... Ο ΘΕΟΣ..!!!!!!!! "

Κρίτων Ιακώβου :
"Ομολογουμένως, αυτό που λες είναι πολύ χρήσιμη πληροφορία".

Κρίτων Ιακώβου :
"Φίλε Ιωάννη, με είχες απογοητεύσει όταν είχες ρίξει τα βέλη σου εναντίον του ομολογητού π. Σάββα Λαυριώτη και υπεστήριζες τον Αιρεσιάρχη Αρχιοικουμενιστή Βαρθολομαίο. Ελπίζω να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να παύσεις να παίρνεις το μέρος των προδοτών της Πίστεως. Διότι, όπως λέει και το τραγούδι η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Οι αμετανόητοι αιρετικοί θα πάνε στο πάτο της Κολάσεως, στη χειρότερη Κόλαση. Ελπίζω να μην υιοθετείς τις απόψεις του πλανεμένου Ωριγένη περί αποκαταστάσεως των πάντων".

Ιωάννης Λαμπρόπουλος :
"Μην πέφτεις και εσύ στην παγίδα και τα μπερδεύεις.
Καταρχήν ΠΟΤΕ δεν υποστήριξα τον Οικουμενιστή Πατριάρχη, διότι έχω γράψει και άρθρο αναλυτικό περί αυτού. Πρίν την ψευτοσύνοδο.
Απλά καταγγέλλω κάθε ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, απ' όπου και αν ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΜΗ ΑΠΟΨΗ, πως και οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ και οι λεγόμενοι .... ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, είναι οι ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ του ΙΔΙΟΥ "ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ"..!!!!
ΟΙ ΜΕΝ δημιουργούν σιγά σιγά τις συνθήκες της ... ΑΙΡΕΣΗΣ, και οι ΔΕ δημιουργούν τις συνθήκες του ... ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΘΕ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, Η ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ...!!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ..
Οπότε δεν .... καταγγέλλω μόνο τους ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, αλλά δείχνω και τον Ορθόδοξο ΔΡΟΜΟ, που τον κρατάει Η ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ του αγίου ΟΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΣ...!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ..;;;;;
Αυτοί απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν έχουν γνώση της Ορθοδοξίας, για να τους τραβήξουν μέσα στο ΣΧΙΣΜΑ που θέλουν να φέρουν.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟ 1924 ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ.
ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ.
ΚΑΙ σήμερα το ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΑΝ δεν θέλετε να δεχθείτε αυτά που λέω, απλά ΨΑΞΤΕ ΤΑ ....!!!!
Και μην "σβήνετε" όλη την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ πιστεύοντας ένα καθηρημένο ή ένα ...μοναχό..!!!!
Γιατί το πιο πιθανό είναι να πέσετε σε ΠΛΑΝΗ...
Και αν πέσετε μόνο εσείς, μπορεί να σας σώσει ο Θεός και να χρεώσει την απώλειά σας, σε κάποιους πλάνους, ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ,
ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ;;;;"

Κρίτων Ιακώβου :
"Είχα δει σε ένα μπλογκ την λεκτική επίθεση που εξαπέλυσες κατά του ομολογητή πατρός Σάββα, τον οποίο αντιθέτως έπρεπε να επαινέσεις. Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις τις απόψεις μου για τον εν λόγω αγωνιστή της Ορθοδοξίας στο μπλογκ Τρικλοποδιά και αλλού, με τίτλο "Ο μοναχός Σάββας Λαυριώτης και οι μετακολυμπάριοι αντιοικουμενιστές των νώτων (οπισθίων) !"
http://www.triklopodia.gr/ο-μοναχός-σάββας-λαυριώτης-και-οι-μετα/
Πιστεύω ακράδαντα πως αυτούς τους αγωνιστές πρέπει να τους στηρίξουμε όσο μπορούμε. Υπάρχει ακόμη καιρός για μετάνοια, για όλους μας".

Ιωάννης Λαμπρόπουλος :
"ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ.
Και νομίζω τα αναφέρω πολύ καθαρά στο παραπάνω σχόλιο. Αν διαφωνείς, θα πρέπει να μου το στηρίξεις, με πιο ΟΡΘΟΔΟΞΑ επιχειρήματα, γιατί αν επιχειρούν να φέρουν ΣΙΧΣΜΑ στην Εκκλησία, αυτό δεν είναι θέμα ........ συμπάθειας, και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με την απαραίτητη σοβαρότητα, αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαροί άνθρωποι.
Οπότε αυτά που λέμε, δεν πρέπει να είναι λόγια του ... αέρα, ή το τι ...... νομίζουμε, ή ποιόν συμπαθούμε αλλά να το στηρίζουμε με απόλυτα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
Εσύ δηλαδή, δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα στα λόγια του εκτός Ορθοδοξίας (ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΥ) Σάββα Λαυρεώτη), παρά στα λεγόμενα της Ιεράς κοινότητας του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ;;;"

Κρίτων Ιακώβου :
"Από ποιους είναι καθηρημένος ο πατέρας Σάββας Λαυριώτης ; Από τους αγιορείτες προσκυνημένους του "Βοθρολομαίου" που αποκαλεί τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας θύματα του Αρχεκάκου Όφεως ! Επομένως, η καθαίρεση αποτελεί για τον π. Σάββα τιμητική διάκριση και μακαρισμό !"

Ιωάννης Λαμπρόπουλος : 
"Κοίταξε:
Δεν μπορεί να μην ...... καταλαβαίνεις, ότι η Ορθοδοξία είναι το ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ,
οπότε είσαι ....... "αλλού" και δεν θέλεις να καταλάβεις.
Εντάξει δικαίωμα σου. Τώρα που θα κάνει ο ..... "Λαυρεώτης" ...δική του ..."Εκκλησία",
να πας σ' αυτήν..!!!!!!"
Αυτά είχα να σας πω για τον εγκωμιαστή του Καμμένου και του Κουρουμπλή, τεμενομάχο ή τεμενοφάγο ή ισλαμοφάγο Μητροπολίτη Πειραιώς καθώς επίσης και για τον αγωνιστή της Ορθοδοξίας, μοναχό Σάββα Λαυριώτη.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους ΝουΔούλους Συριζοναζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive