Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Οι δηλώσεις του "μπλουμ"-Νταϊσελμπλουμ , του υπουργού Οικονομικών της χώρας με τις ΒΙΤΡΙΝΕΣ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ του Αμστερνταμ

Αποτέλεσμα εικόνας για βιτρίνες-ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ του Αμστερνταμ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης σχολίασε τις δηλώσεις του Γερούν Νταϊσελμπλουμ για τις «γυναίκες και τα ποτά» :
"Φαίνεται ότι στοίχισε πολύ το εκλογικό … μπλουμ» στον Ντάϊσελ-μπλουμ και «χάνει λάδια» :...
Θα ξέχασε μάλλον ότι είναι επί χρόνια υπουργός Οικονομικών μιας χώρας όπου ημίγυμνες γυναίκες εκτίθενται σαν να είναι κρέατα στις διαβόητες βιτρίνες-ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ του Αμστερνταμ όπου κάθε «στάση» διαφημίζεται ότι κοστίζει «μόνο 50 ευρώ» (αφορολόγητα, κ. υπουργέ Οικονομικών της Ολλανδίας; ) ενώ από το 1976 τα «ελαφρά(;;) ναρκωτικά» κυκλοφορούν ελεύθερα μέσω των διαβόητων « coffee shops».Μάλιστα η ιστοσελίδα του υπουργείου του Νταϊσελμπλουμ αναφέρει (επί λέξει) ότι « ένα coffee shop μπορεί να πωλεί κάνναβη, όχι όμως και αλκοόλ »(!), κάτι που προφανώς εξηγεί και την έκρηξη τού «μπλουμ-Νταϊσελμπλουμ» κατά των ποτών. Και μια ακόμη λεπτομέρεια : στο Ολλανδικό Κοινοβούλιο ψηφίστηκε πριν 1 μήνα (στις 20.2.2017) και η πλήρης αποποινικοποίηση της καλλιέργειας μαριχουάνας η οποία είναι πλέον 100% νόμιμη και –προφανώς – άκρως επωφελής , σύμφωνα με τον αποτυχόντα κύριο «μπλουμ-Νταϊσελμπλουμ», αφού την οικονομία των κρατών βλάπτουν «οι γυναίκες και τα ποτά…."

4 σχόλια:

  1. να μην μιλάει ο κύριος που έχει πτυχίο οικονομικών,αλλα της γεωργίας...δάνειζαν αλόγιστα την χώρα για να πτωχεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΩΡΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΈΛΑΙΑ .Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ ΧΡΈΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΑ ΧΡΕΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΔΝΤ δεν πηγαινει πουθενα απροσκλητο...Και οι γερμανοι δεν προκειται να ζητησουν την συνδρομη του ΠΟΤΕ! Γιατι λενε: Deutschland über alles!
      Κανε την συγκριση με τους "ελληνες" πολιτικους...πιο υπακουοι οσφυοκαμπτες αχυρανθρωποι δεν υπαρχουν σε αλλη χωρα του πλανητη!!!

      Διαγραφή
  3. ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟΝ ΟΥ ΠΟΙΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive