Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Αποκάλυψη «βόμβα» από Τούρκο δημοσιογράφο: Τι ετοιμάζουν Τούρκοι πράκτορες στην Ελλάδα

Αποκάλυψη «βόμβα» από Τούρκο δημοσιογράφο: Τι ετοιμάζουν Τούρκοι πράκτορες στην Ελλάδα
Η καταγγελία του Τούρκου δημοσιογράφου έρχεται σε μια στιγμή κρίσιμη για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Μεγάλη ανησυχία αλλά και σοβαρό ζήτημα εθνικής ασφάλειας εγείρει η καταγγελία γνωστού Τούρκου δημοσιογράφου και πρώην διευθυντή της της εφημερίδας ΖΑΜΑΝ, για αυξημένη δράση ανδρών των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα.... Ο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ σε ανάρτησή του στο twitter επικαλείται πηγές που διαθέτει στην Τουρκία σύμφωνα με τις οποίες οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας (ΜΙΤ) έχουν κλιμακώσει τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα. Ο Μποζκούρτ, ο οποίος διατηρούσε πολύ καλές πηγές στην τουρκική αστυνομία και στο δικαστικό σώμα, αναφέρει τα εξής: «Οι πηγές μου αναφέρουν ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν κλιμακώσει τις κεκαλυμμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αυξάνοντας και τον αριθμό των επιχειρησιακών. Σχεδιάζεται κάποια συνωμοσία;». Δείτε το tweet του Τούρκου δημοσιογράφου:
My sources are telling me intel has escalated clandestine ops in , raising the number of operatives. Plotting something?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive