Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Το Ελληνικό σχολείο του Στάτεν Αϊλαντ γιόρτασε την επέτειο της Ανεξαρτησίας. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Το Ελληνικό σχολείο του Στάτεν Αϊλαντ γιόρτασε την επέτειο της Ανεξαρτησίας
Το Ελληνικό σχολείο της κοινότητας Αγ. Νικολάου/Αγ. Τριάδας στο Στάτεν Αϊλαντ γιόρτασε την επέτειο της Ανεξαρτησίας με ένα όμορφο εορταστικό πρόγραμμα το Σάββατο 25 Μαρτίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων....
Σχετική εικόναΟι μαθητές απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν και διάβασαν το ιστορικό της Επανάστασης σε άπταιστα Ελληνικά συγκινώντας τους πάντες.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνικό σχολείο του Στάτεν Αϊλαντ
Η διευθύντρια του σχολείου Αναστασία Μαντά ευχαρίστησε τους μαθητές για τις προσπάθειες που καταβάλλουν και κάλεσε όλους να συμμετέχουν στην μεγάλη παρέλαση της 5ης Λεωφόρου.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνικό σχολείο του Στάτεν Αϊλαντ
Ο ιερατικός προϊστάμενος π. Νικόλαος Πετροπουλάκος αναφέρθηκε στο ρόλο που διαδραμάτισε η εκκλησία και η Ορθόδοξη πίστη στην απελευθέρωση της Ελλάδας.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνικό σχολείο του Στάτεν Αϊλαντ
Ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου, Αναστάσιος Ανάστος, συνεχάρη το εκπαιδευτικό προσωπικό, τους μαθητές και τους γονείς για την αγάπη τους στο Ελληνικό σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive