Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…Η απαγορευμένη ταινία απο τον Κωνσταντίνο Καραμαν-αλή

Όσοι αναρωτιούνται γιατί έκαναν οι πρόγονοι μας επανάσταση κατα των τούρκων το 1821 για το αν είναι βάρβαρος λαός παρακαλούμε δείτε αυτό το βίντεο. Μπορεί να πέρασαν 100, 200 χρόνια αλλά παραμένουν βάρβαροι. Μην κοιτάτε τα τούρκικα σήριαλ που το παίζουν καλοί άνθρωποι. Αυτή η ταινία 1922 Μικρασιάτικη καταστροφή είναι αληθινή ιστορία απο μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν. Αυτήν την ταινία την απαγόρεψε ο Καραμαν-αλής....

Η απαγορευμένη ταινία απο τον Κωνσταντίνο Καραμαν-αλή.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται σήμερα με τους ισλαμιστές λάθρο και με την κρίση που μας διώχνουν σιγά σιγά.
Ταινία που αναφέρετε στην πυρπόληση και καταστροφή της Σμύρνης της Μικράς Ασίας και την γενοκτονία των Ελλήνων κατοίκων της, στις 14 Σεπτεμβρίου 1922, από τους νεότουρκους του κεμάλ, με σκοπό την ίδρυση του σύγχρονου τουρκικού κράτους.
Η ταινία βασίστηκε σε αυθεντικές μαρτυρίες από το μυθιστόρημα «Το νούμερο 31328» του Ηλία Βενέζη και στην οποία απαγόρευσαν την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Μια ταινία που όχι μόνο κατέγραψε τη βαρβαρότητα των Νεοτούρκων, αλλά ανέδειξε και την Ελλαδική νοοτροπία των Νεοελλήνων να συγκαλύπτουν για λόγους σκοπιμότητας τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικρασίας.
Ελληνικό Κέντρο Κινηματoγράφου
Επανελληνισμός των Ελλήνων

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive