Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Πιάστηκαν στα χέρια οι κάτοικοι στην Αρχαία Ολυμπία - Αντιδράσεις για την φιλοξενία λαθροπροσφύγων. ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή φωτογραφίας Ilialive.gr

Άγριες εικόνες εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα στο Πελόπιο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, με κατοίκους του χωριού να έρχονται στα χέρια και να αντιδρούν έντονα στην εγκατάσταση λαθροπροσφύγων στο πρώην γηροκομείο Πελοπίου.... Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr, οι κάτοικοι είναι αντίθετοι στην εγκατάσταση προσφύγων στο χωριό και αντέδρασαν έντονα όταν έφτασε σε συνέλευση στο Μπαντούνειο κτίριο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ηλείας για να τους ενημερώσει ότι παραχωρήθηκε ο χώρος για αυτό τον σκοπό.  Τα πνεύματα οξύνθηκαν, ορισμένοι πιάστηκαν στα χέρια και ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης φυγαδεύτηκε από το χώρο πριν προλάβει να ολοκληρώσει την ομιλία του. 

 

2 σχόλια:

  1. με το ζόρι και με την βοήθεια αλληλέγγυων θα προσπαθήσουν να τους βάλουν σε κατασχεμένα και χωριά με ακατοίκητα σπίτια,αλλα δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί...θα μας βρίσκουν μπροστά τους συνεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ........
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive