Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ν.ΚΟΡΕΑ. Προφυλακιστέος ο πρόεδρος της Samsung για σκάνδαλο διαφθοράς.Βλάκα, στην Ελλάδα θα γινόσουν μέχρι ΚΑΙ υπουργός


Νωρίς το πρωί της Παρασκευής συνελήφθη και προφυλακίστηκε από τις αρχές  της Νοτίου Κορέας, ο επικεφαλής της Samsung, Τζέι Λι εξαιτίας του σκανδάλου διαφθοράς που οδήγησε στην καθαίρεση του προέδρου της χώρας...
γεγονός το οποίο πλήττει και την αξιοπιστία του Ομίλου Samsung.  Νωρίτερα της σύλληψης, ο ειδικός εισαγγελέας στη Σεούλ, είχε ανακοινώσει ότι θα ασκήσει δίωξη εναντίον του για τον ύποπτο ρόλο του, στο οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς.  Ο 48χρονος Λι συνελήφθη στο Κέντρο Συλλήψεων της Σεούλ και παρέμεινε όλη τη νύχτα σε ένα μικρό κελί που διέθετε τηλεόραση και ένα μικρό γραφείο.  Η ανάκριση για τις κατηγορίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο.

2 σχόλια:

  1. Πρωθυπουργόοοος, πρωθυπουρόοοος !!
    Ἴσως καὶ Πρόεδρος !!
    Τσιγκουνιὲς θὰ ξκάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά γίνονται στην Ν. Κορέα, που μέχρι πρόσφατα οι "προοδευτικοί" όλου του κόσμου κατείγγελαν ως... "μπανανία", λόγω του ελέγχου της πολιτικής ζωής της χώρας από τις Ένοπλες Δυνάμεις της.

    Αφού πέρασαν πολλά χρόνια πολύ μεγάλου αγώνα, ιδρώτα και θυσιών όλου του Κορεατικού λαού, η χώρα τους έγινε ένας παγκόσμιος οικονομικός γίγαντας και οι Κορεάτες ευημερούν. Εννοείται ότι οι "προοδευτικοί" όλου του κόσμου τώρα... υμνούν το Κορεατικό μοντέλο.

    Τα πρόσφατα γεγονότα, με την καθαίρεση της προέδρου Δημοκρατίας για διαφθορά και την σύλληψη του προέδρου του παγκοσμίου κολοσσού Samsung, δείχνουν ότι -ευτυχώς- κάποιες υγιείς αρχές διατηρούνται στην Δημοκρατία της Κορέας.

    Εμείς άραγε θα μπορέσουμε ποτέ να μοιάσουμε έστω και κατ' ελάχιστον της Κορέας;

    Ας μην ξεχνάμε ότι Ελλάδα και Κορέα είχαν πάρα πολλά κοινά στοιχεία, αλλά -δυστυχώς για εμάς- πολύ διαφορετική διαδρομή και κατάληξη.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive