Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Έβγαλαν τον Σταυρό από την σημαία της Μολδαβίας. Απίστευτες υποχωρήσεις εμπρός στο Ισλάμ

Έβγαλαν τον Σταυρό από την σημαία της Μολδαβίας
Σάλος έχει προκαλέσει στην Μολδαβία η είδηση με την αφαίρεση του Σταυρού από την εθνική σημαία κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου, Igor Dodon, στο Ιράν, το οποίο αποτελεί ισλαμική χώρα...
 Ο Μολδαβός ηγέτης και πρόεδρος της ομοσπονδίας σκακιού, έδωσε το παρόν στην εναρκτήρια τελετή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα σκακιού γυναικών, το οποίο διοργανώνει η περσική χώρα.


Η εθνική σημαία της Μολδαβίας στήθηκε πίσω από την πλάτη του προέδρου, αλλά από το οικόσημο που απεικονίζεται κανονικά στην σημαία έλειπε ο σταυρός στο ράμφος και το σκήπτρο του αετού.
Πολλά ΜΜΕ κατηγόρησαν τον επικεφαλής του κράτους για βεβήλωση των κρατικών συμβόλων και υπενθύμισαν ότι ο Dodon είχε κερδίσει πρόσφατα τις εκλογές με συνθήματα για την προστασία της Ορθοδοξίας και των χριστιανικών αξιών.
Ωστόσο, μπροστά στους ισλαμικούς κανόνες, οι οποίοι απορρίπτουν τον Σταυρό, οι αξίες πάνε περίπατο.
Αυτή είναι σημαία της Μολδαβίας με τον Σταυρό. Συγκρίνετε με την παραπάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive