Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δύο μέτρα από τα Ίμια η τουρκική Ακτοφυλακή! Εμείς τους κοιτάμε απο το 1 μίλι !! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δύο μέτρα από τα Ίμια η τουρκική Ακτοφυλακή!
Σε ύψιστη επιφυλακή οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μετά το ελληνοτουρκικό επεισόδιο.  Οι τούρκοι έχουν θράσος, τώρα όμως ξεπέρασαν τον εαυτό τους.  Πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής πλησίασαν τις Βραχονησίδες Ίμια στα 2 μέτρα τραβώντας φωτογραφίες...
Οι Έλληνες λιμενικοί , σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, παρακολουθούσαν 1 μίλι μακριά.  Το περιπολικό σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής σήμερα στις 12.05 μμ, με συνοδεία 6 αξιωματικούς πλησίασε δίπλα στις βραχονησίδες και για περίπου 10 λεπτά παρέμεινε σταθερό μεταξύ των δύο βράχων, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο.  
t2
Το ελληνικό πλοίο σε εκείνες τις στιγμές ακολουθούσε σε απόσταση 1 μιλίου από την νήσο Καλόλιμνο . Το αποτέλεσμα ήταν μετά την παρέλευση κάποιων λεπτών να αποχωρήσει το τουρκικό πλοίο αλλά να έρθουν και ακόμα δύο με τρία σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής, τα οποία παραμένουν ένα μίλι από τις Βραχονησίδες.  
t
Το όλο σκηνικό «μυρίζει» σαφέστατα προβοκάτσια ενώ διατάχθηκε πολεμική ετοιμότητα στα παρακείμενα φυλάκια σε Καλόλιμνο, Φαρμακονήσι, με το πολεμικό ναυτικό να αναλαμβάνει πλέον δράση.



(pentapostagma)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive