Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Τραυματισμοί και συμπλοκές έξω από το 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου. ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ τραυμάτισαν Έλληνα πατριώτη. 3 ΒΙΝΤΕΟ

Τραυματισμοί και συμπλοκές έξω από το 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου
Στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ νεαρός άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια συμπλοκής, που σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο του 
Αποτέλεσμα εικόνας για Επεισόδια έξω από 1ο δημοτικό 20/2/17
1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ ο τραυματίας...
φέρει κακώσεις στο πρόσωπο. Πρόκειται για μέλος της ομάδας "Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών", που βρισκόταν από νωρίς το μεσημέρι έξω από το σχολείο, αντιδρώντας στη φοίτηση των παιδιών λαθροπροσφύγων. 
Επεισόδια έξω από 1ο δημοτικό 20/2/17

Στον ίδιο χώρο είχαν συγκεντρωθεί και μέλη αντιρατσιστικής κίνησης, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ προσπαθούσαν να αποτρέψουν συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων. 
Επίθεση ξυλοδαρμου στο Ωραιόκαστρο

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από την προγραμματισμένη αποχώρηση των παιδιών που φοιτούν στη συγκεκριμένη δομή εκπαίδευσης προσφύγων. Μετά και την παραλαβή του τραυματία από το ασθενοφόρο τα μέλη και των δύο ομάδων αποχώρησαν από την περιοχή του σχολείου.
Μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο

4 σχόλια:

  1. Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟ Υ ΔΙΚΑΣΤΗΡΊΟΥ ΝΜΑΣ
    Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015
    ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΖΕΙ STOP ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!
    http://indobserver.blogspot.gr/2015/09/stop.html
    ΟΥΣΤ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμμαζευθυεῖτε κύριοι, συμμαζευθεῖτε, διότι παρανομεῖτε. Καὶ παρανομεῖτε ἐπειδὴ παραβιάζετε ἀπόφασιν τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας ἀναφερόμενοι εἰς παιδιὰ λαθροπροσφύγων ἀντὶ λαθρομεταναστῶν.
    Συμμαζευθεῖτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα στο Ωραιόκαστρο ήταν διάφορες ομάδες τραμπούκων /αναρχικών/ και φυσικά η αστυνομία δεν έκανε τίποτε. Είμαστε υπό κατοχή των μπολσεβίκων και δεν το έχουμε καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχαν καταλάβει όλο το Ωραιόκαστρο με κουκούλες και μαντήλια για να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους και φυσικά η αστυνομία δεν έκανε τίποτε. Αυτή είναι η κατάσταση. Τα τάγματα των αναρχοάπλυτων επιβάλουν την θέληση του εθνομηδενιστικού σύριζα. Και ακόμη κοιμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive