Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ & ΚΟΤΖΙΑΣ, ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, ΛΟΙΠΑ ΟΜΠΑΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ & ΤΡΑΜΠ. Toυ Ευριπίδη Μπίλλη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ & ΚΟΤΖΙΑΣ,
Α. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ κ. ΚΟΤΖΙΑΣ
Εύχομαι  να επαληθευθώ, πολλά δείχνουν ότι ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να φρενάρει τον Ανάν. Πολύ όμως φοβούμαι και εύχομαι να μην επαληθευθώ,  ότι τον κ. Κοτζιά θα τον «φρενάρει» ίσως ανεπανόρθωτα το γνωστό 4% του ΣΥΡΙΖΑ (Λιάκος, Σία και σία)..


Β. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΜΠΑΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ  ΤΡΑΜΠ
Άκουγα χθες τον κ.Κουκουτσάκο στο ραδιόφωνο να μιλά για την προεδρία Τραμπ. Αντί να πει ότι θα προσπαθήσουμε να βοηθηθούμε στα εθνικά και άλλα μας θέματα, «σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω». Ήτοι νεοταξικός Ομπαμικός Συνασπισμός με την νεοναζί Γερμανία για δολοφονία  των Εθνών προς αποφυγή εθνικών πολέμων ως είπε. Και φανατικά διαβρωμένος νεοταξικός στην ΕΕ όπου επί σειράν μαθήτευσε, εναντίον του Τραμπ.
Αυτή είναι  η «έξυπνη»   ξενόδουλη Ελληνική πολιτική όλων των κατοχικών. «πΠόλεμος» εναντίον ΗΠΑ και επιμονή στις «αρχές» Μέρκελ-Ομπάμα..

Γ. «ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ» ΠΑΣΟΚ
Άκουγα τον διαγραφέντα από το ΠΑΣΟΚ κύριο που ομιλεί ωσάν να  μην έχει καθόλου δόντια. Τον ονόματι  κ. Βγόντζα. Να ομιλεί για την θριαμβευτική επάνοδο του εφιάλτη ΓΑΠ αρχίζοντας να λέει ότι απαιτείται αυτοκριτική.
Και εκεί που ετοιμαζόμουν να πω μπράβο κ,. Βγόντζα, τέτοια πολιτικάντικη «εξυπνάδα» !!!!!!!!!!!
Είπε λοιπόν ότι στην «αυτοκριτική» του ότι καλώς δανείστηκε ο ΓΑΠ τον 3ο του 2010 από την ΕΕ γιατί αν δεν το έκανε θα  χρεοκοπούσαμε, και εκτός από τι ντροπή για το έθνος που έλεγαν τότε, δεν θα είχαμε πετρέλαιο, θα άδειαζαν τα σουπερ μάρκετ κτλ.
Τέτοια ψευδής παραπληροφόρηση.
Να θυμίσω (συνημμένα) ότι τον Γενάρη του 2010 η Ελλάδα (που η οικονομία της ήταν καλύτερη από αυτήν της Ιταλίας, του Βελγίου κτλ), μπορούσε να δανειστεί με λογικό επιτόκιο .
Αλλά  ότι μετά όμως και σύμφωνα με το σχέδιο Ομπάμα – εφιάλτη ΓΑΠ και λοιπών(όλων),  να γίνει η χώρα μας πειραματόζωο διακυβέρνησης μας «από την παγκόσμια διακυβέρνηση», άρχισε τα περί του ότι η Ελλάδα βυθίζεται ως ο Τιτανικός, ότι είμαστε απατεώνες  και αύξησε ψευδώς το άλειμμα.
Και όταν οι αγορές πλέον δεν μας δάνειζαν, αντί να γίνει μικρό κούρεμα του χρέους όπως εισηγήθηκε και την πλήρωσε  ο Ντομινίκ Στρος Καν, μετέτρεψαν  το  κουρευόμενο χρέος προς αγορές σε μη κουρευόμενο προς χώρες της ΕΕ.  Ώστε  να μην ζημιωθούν οι γερμανογαλλικές τράπεζες.  
Και άρχισε αμέσως με τον «γκαλό γκουράγκιο», η εσωτερική υποτίμηση με μείωση μισθών και  κλοπή συντάξεων, που στέρεψε την αγορά από ρευστό, και έφερε την ανεργία και την οικονομική καταστροφή, που έφερε την κατάργηση της δημοκρατίας με τον Παπαδήμιο, το εγκληματικό του PSI κτλ. Αυτά περί ΓΑΠ, Παπαδήμιου, Καρατζαφέρη, Κουβέλη,  Σαμαρά, και  Βενιζέλου και λοιπών, που έδωσαν την σκυτάλη στον Δρα Αλέξιο.
Λίγη ντροπή κ. Βγόντζα

Δ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΜΑΣ
Στην αρχή της κρίσης, το  ΔΝΤ μας έλεγε ότι το 2022 το χρέος θα έφτανε στο 110% του ΑΕΠ ως ήταν προ φτιαχτής κρίσης.  Μετά  είπαν με  καμάρι οι  ΤσιπροΚαμμένοι ότι το 2060 (αν ενθυμούμαι καλώς πάντως περίπου τότε) το χρέος θα μειωνόταν κατά 20%(πάλιν αν ενθυμούμε καλώς).
Σήμερα μάθαμε από το ΔΝΤ ότι η ανεργία  θα φτάσει εκεί που ήταν προ της «σωτηρίας» μας, το ... 2032!! 
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive