Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτό είναι το ΠΛΗΡΕΣ πόρισμα της επιτροπής της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των καναλιών

Αποτέλεσμα εικόνας για θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.Ευθύνες σε στελέχη τραπεζών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αποδίδει το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ. Στο σχέδιο πορίσματος, τα μέλη της πλειοψηφίας καταλογίζουν πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα...
σε ότι αφορά τη λειτουργία των τραπεζών, ενώ αναφέρονται σε σοβαρές παραβιάσεις του τραπεζικού δικαίου με χορηγήσεις δανείων δίχως επαρκείς τραπεζικές εγγυήσεις. Παράλληλα, στα ΜΜΕ καταλογίζουν βαριά πλημμελήματα, πρακτικές ιδιοποίησης τραπεζικών δανείων και χρήση τους για άλλους σκοπούς. Όσον αφορά τα δάνεια στα κόμματα καταγράφονται σοβαρές παραλείψεις κυρίως στις πολλαπλές εκχωρήσεις μελλοντικών κρατικών εγγυήσεων!
ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ. 

111111111111
Σχετικά με τον ΔΟΛ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν πως η δανειοδότησή του έγινε σε πολλές περιπτώσεις στα όρια ή και κατά παράβαση του κώδικα πιστοδοτήσεων που οι ίδιες οι τράπεζες είχαν θεσπίσει. Ταυτόχρονα, επικαλούνται το πόρισμα Νικολούδη, το οποίο επιρρίπτει ευθύνες σε 10 στελέχη τράπεζας για κακουργηματική απιστία και ηθική αυτουργία στο αδίκημα αυτό του Σταύρου Ψυχάρη.
Στο πόρισμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τονίζεται πως πολλές περιπτώσεις δανεισμού του ΔΟΛ χρήζουν ποινικής διερεύνησης και παρατίθεται παραδείγματα όπως η παροχή χρηματοδότησης χωρίς εξασφαλίσεις, η χορήγηση νέων δανείων χωρίς την αποπληρωμή των παλαιών, η αναχρηματοδότηση τόκων με δανεισμό, η από το 2009 καμία συμμετοχή των μετόχων, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με δανεισμό, η μη τήρηση συμβατικών υποχρεώσεων και η μη διάθεση δανείου για το σκοπό που χορηγήθηκε.
Διαβάστε τι αναφέρει το πόρισμα για τον ΔΟΛ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive