Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βιβλία διδάσκουν την αλλαγή φύλου σε δημοτικά σχολεία



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βιβλία διδάσκουν την αλλαγή φύλου σε δημοτικά σχολεία
Οι μαθητές στην Βρετανία θα διδάσκονται από τους δασκάλους,  όπως διαβάσατε σε προηγούμενη ανάρτηση του el.gr, να μην χρησιμοποιούν τις λέξεις «αγόρι» και «κορίτσι», για την καταπολέμηση δήθεν της ομοφοβίας και της τρανσφοβίας....

Πλέον βγήκε και σχολικό βιβλίο σχετικά με τον «τρανσεξουαλισμό», το οποίο μοιράζεται στα δημοτικά σχολεία της Βρετανίας και δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει και στην υπόλοιπη Ευρώπη και γιατί όχι και στην «προοδευτική» Ελλάδα.
Το βιβλίο έχει τίτλο «Μπορώ να σου πω για την ποικιλομορφία των φύλων;».
Στο επίκεντρο έχει ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο μετατρέπεται σε αγόρι μέσω φαρμάκων.
Καταδικάζει όρους όπως «κύριος» και «κυρία».
Όπως μεταδίδει ο «Guardian» το βιβλίο ξεκινάει έτσι:
«Με λένε Κιτ και είμαι 12 ετών. Ζω σε ένα σπίτι με την μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον σκύλο μας, τον Pickle. Όταν γεννήθηκα, οι γιατροί είπαν στους γονείς μου πως απέκτησαν ένα κοριτσάκι και έτσι με μεγάλωσαν κατά τα πρώτα 5 χρόνια της ζωής μου. (…)
Δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό».
Η Κιτ ξεκινά να παίρνει φάρμακα, τα οποία εμπόδιζαν την ανάπτυξη του σώματος στον δρόμο για την θηλυκή εφηβεία.
Ο/Η συγγραφέας του βιβλίου, CJ Atkinson (φωτο), μέλος της ΛΟΑΤ, είπε στην βρετανική εφημερίδα «Guardian» πως η μετατροπή της Κιτ περιλαμβάνει την ένδυση με αγορίστικα ρούχα, την χρήση αρσενικών αντωνυμιών και την αλλαγή του βαπτιστικού ονόματος σε Κρίστοφερ.
Η Κιτ εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να ξεκινήσει την λήψη τεστοστερόνης από τα 16 και να προχωρήσει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.
Τι άλλο περισσότερο να σας πούμε! Η unisex κοινωνία της Νέας Τάξης εισχωρεί παντού και μολύνει τον νου όλων των παιδιών μέσω σχολικών και εξωσχολικών βιβλίων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive