Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Κιλιντσάρογλου: Ο Ερντογάν εξόπλισε τους τζιχαντιστές και αυτοί σκοτώνουν Τούρκους πολίτες

Κιλιντσάρογλου: Ο Ερντογάν εξόπλισε τους τζιχαντιστές και αυτοί σκοτώνουν Τούρκους πολίτες
Εκμεταλλευόμενος την πρωτοχρονιάτικη τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατηγόρησε τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν για το ότι υπέθαλπε και εξόπλιζε τους τζιχαντιστές.  «Τα όπλα που έδωσε στον ISIS προκειμένου να ανατρέψει τον Σύρο πρόεδρο Άσαντ....
έχουν επιστρέψει στην Τουρκία και χρησιμοποιούνται για να σκοτώνονται Τούρκοι πολίτες», είπε χαρακτηριστικά χθες μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του. Τόνισε επίσης, πως «η Τουρκία περιέθαλπε τζιχαντιστές από τη Συρία σε νοσοκομεία της».  Τούρκοι από δεκάδες πόλεις της χώρας έχουν ενταχθεί στον ISIS και έχουν οπλιστεί από την Τουρκία με σκοπό να πολεμήσουν και να ανατρέψουν το καθεστώς Άσαντ στη Συρία.  Να θυμίσουμε πως Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είχε δηλώσει πρόσφατα πως 18 νησιά του Αιγαίου ανήκουν δικαιωματικά στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive