Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Η είδηση που κάνει τον Σόϊμπλε να ανατριχιάζει! Μεγάλες…

soible-620x330
Στην Ευρώπη του Σόϊμπλε και της Μέρκελ η είδηση μοιάζει απίστευτη. Κι όμως όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, Σίνζο Άμπε ζήτησε από επιχειρηματίες να υποστηρίξουν την προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης της οικονομίας, μέσω της...
αύξησης των μισθών κατά τη νέα χρονιά, σε συνέχεια της πολιτικής που εφάρμοσαν κατά τις προηγούμενες χρονιές.  “Σας ευχαριστώ για τις μεγάλες αυξήσεις των μισθών κατά την τελευταία τριετία,” είπε ο Άμπε στη διάρκεια ομιλίας του για τη νέα χρονιά, που οργάνωσαν μεγάλες επιχειρήσεις.  “Θέλω να σας ζητήσω να προχωρήσετε πάλι σε αυξήσεις μισθών, κατά τη νέα χρονιά, με μία αύξηση μισθών που θα είναι μεγάλη, όπως κι αυτή της προηγούμενης χρονιάς. Μόνο με αυξήσεις μισθών που θα είναι μεγαλύτερες από τις αυξήσεις των τιμών, θα μπορέσει η Ιαπωνία να νικήσει τον υποπληθωρισμό, συνεχίζοντας μια πορεία δυναμικής οικονομικής ανάπτυξης,” τόνισε ο Ιάπωνας πρωθυπουργός.

1 σχόλιο:

  1. Πρὸς τὶ ἡ ἔκπληξις;
    Ἐκεῖ εἶναι οἱ κιτρινιάρηδες πλὴν Πολιτισμένοι, εὐφυεῖς καὶ ἐργατικώτατοι Ἰάπωνες.
    Ἐδῶ εἶναι οἱ βάρβαροι, ἀνόητοι καὶ ὀκνηροὶ Γερμανοὶ μὲ πρῶτον καὶ καλλίτερον κολαοῦζον των τοὺς ἀνεπαρκεῖς, ἀνερματίστους καὶ ἠλιθίους Ἑλλαδίτας(πρώην Ἕλληνας)!
    Ἄλλοι κόσμοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive