Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Κραυγή απόγνωσης από τη Χίο: «Μαροκινοί και Αλγερινοί λαθρομετανάστες βγάζουν με το παραμικρό μαχαίρι» καταγγέλλουν οι πολίτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για «Μαροκινοί και Αλγερινοί βγάζουν με το παραμικρό μαχαίρι»
Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει στην κάμερα του politischios.gr την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Χίου ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, ο ιδιοκτήτης Καφέ Κώστας Τομάζος. Όπως εξηγεί οι συγκρούσεις είναι σχεδόν καθημερινές με λαθρομετανάστες από την Αλγερία και το Μαρόκο να βγάζουν με την παραμικρή αφορμή τα μαχαίρια για να λύσουν τις διαφορές τους...

«Δυστυχώς η κατάσταση δεν πάει καθόλου καλά. Υπάρχουν πρόσφυγες όπως οι Σύριοι οι οποίοι είναι κύριοι, σε σέβονται και δεν δημιουργούν πρόβλημα. Όμως υπάρχουν και άλλοι όπως οι Μαροκικοί και οι Αλγερινοί που για το παραμικρό βγάζουν τα μαχαίρια και τα ξύλα. Προχθές είχαν στον δρόμο έναν μετανάστη και τον βαρούσαν 7 άτομα. Μετά τις 9 -10 το βράδυ μαζεύονται εδώ και δημιουργούν προβλήματα. Με έχουν κατακλέψει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα», δήλωσε ο ίδιος τονίζοντας ότι έφθασε στο σημείο να μην προμηθεύεται πράγματα γιατί φοβάται ότι θα τον κλέψουν.
«Κρύβω τα ουίσκι, κρύβω τις σοκολάτες, κρύβω τα πάντα. Έχω υποστεί μεγάλη ζημιά, ο κόσμος πια δεν έρχεται στο μαγαζί μου. Όλη η πελατεία μου έχει φύγει.», προσέθεσε.
Πηγή: www.politischios.gr

2 σχόλια:

  1. που είναι αυτοί που έλεγαν οτί και αυτοί είναι δικά μας παιδιά;γιατί κρύβονται;.άμεση απέλαση σε όλους,σύριους και μή,δεν φιλοξενούμε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λαμογια οι του Ναυτικου υποδεχονται τους Λαθρο στο πολεμικο μας πλοιο!!!!!!!
    Οι δε Λαθρο εκαψαν 2 φορες τους καταβλησμους!!!!!!!!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ!ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive