Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Επικίνδυνο προκλητικό σόου των Τούρκων στα Ίμια. Παρόν ο Αρχηγός των Τουρκικών ΕΔ στρατηγός Ακάρ! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου για τη μη έκδοση των οκτώ αξιωματικών στην γείτονα χώρα και ανήμερα της 21ης επετείου από την τελευταία μεγάλη ελληνοτουρκική κρίση, η Άγκυρα προχωρά σε μια πρωτοφανή πρόκληση...
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα militaire.gr, νωρίς το πρωί δυο φουσκωτά με Τούρκους κομάντος, συνοδευόμενα από μια τουρική πυραυλάκατο, έκαναν «αναπαράσταση» της κρίσης του 1996!



Με ταχύτητα τα δύο φουκωτά με τους Τούρκους ξεκίνησαν από τα τουρκικά παράλια και έφθασαν μέχρι τα Ίμια. Μαζί με τη πυραυλάκατο στην οποία επέβαινε ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, έκαναν τον κύκλο των βραχονησίδων και αποχώρησαν.

Μαζί τους είχαν κάμερες που κατέγραφαν τα γεγονότα, απο την στιγμή που ξεκίνησαν απο τα τουρκικά παράλια την «επιχείρηση» να φτάσουν στα Ίμια.



Στη περιοχή πάντως βρισκόταν κανονιοφόρος του ΠΝ η οποία παρακολούθησε τις κινήσεις των τουρκικών πλοίων.

Μέχρι στιμγής δεν υπάρχει αντίδραση απο την ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική πλευρά υποβαθμίζει το γεγονός.

Δείτε το βίντεο...


ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ
Όπως αναφέρεται στο militaire.gr, η  πρωϊνή προσέγγιση δύο φουσκωτών με Τούρκους κομάντος και μιας πυραυλακάτους στα Ίμια, αποκτά άλλη διάσταση. 


Σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν στο ΓΕΕΘΑ -προφανώς από το ελληνικό πολεμικό πλοίο που έκοψε το “βήχα” στους Τούρκους- σ΄ ένα από τα δύο φουσκωτά επέβαινε ο ίδιος ο Αρχηγός των Τουρκικών ΕΔ στρατηγός Ακάρ!



Τα φουσκωτά και η πυραυλάκατος έκαναν απλά ένα κύκλο γύρω από τα Ίμια κα αποχώρησαν. Ωστόσο η παρουσία του Ακάρ δίνει άλλη βαρύτητα στην πρόκληση, η οποία πάντως δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί γελοία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive