Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Μαίνεται η φωτιά και συνεχίζονται οι εκρήξεις στην αποθήκη ελαστικών στον Ταύρο. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της πυρκαγιάς

Μαίνεται η φωτιά και συνεχίζονται οι εκρήξεις στην αποθήκη ελαστικών στον Ταύρο
Μεγάλη πυρκαγιά, που συνοδεύεται από εκρήξεις, βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και ώρα σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών, στην οδό Θέμιδος 25, στον Ταύρο....

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και στο χώρο υπήρχαν, πιθανότατα, εκτός των ελαστικών και φιάλες υγραερίου, υλικά από τα οποία σημειώνονται εκρήξεις.
Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα πάνω από 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, που κατάφεραν να προσεγγίσουν στο χώρο της πυρκαγιάς και να ξεκινήσουν την κατάσβεσή της. Ωστόσο οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες καθώς οι δυνάμεις δεν μπορούν να προσεγγίσουν σε κοντινή απόσταση λόγω της έντασης της πυρκαγιάς.
πυρκαγιάπυρκαγιά2πυρκαγιά3πυρκαγιά4πυρκαγιά6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive