Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΛΥΣΣΑΞΑΝ που δεν βγήκε η σαύρα Κλίντον. Νεοταξίτικες διαδηλώσεις "αριστερών" ανθελλήνων υποκινούμενες απο τον Σορος κατά του Τραμπ στην Ελλάδα. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Νεοταξίτικες διαδηλώσεις κατά του Τραμπ στην Ελλάδα

Ξεσηκώθηκαν με πορείες σε Θεσσαλονίκη και Χανιά. Φαίνεται πως η ψευτοκουλτούρα της αριστεράς δεν θα τελειώσει εύκολα από την Ελλάδα, καθώς η ρίζα της είναι πολύ βαθιά....

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Χανιά, αντιδρώντας στις δεσμεύσεις Τραμπ για πάταξη των ιδεολογιών της Νέας Τάξης, χωρίς να γνωρίζουν καν οι ίδιοι για ποιο ακριβώς πράγμα διαμαρτύρονται, καθώς η πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ τους οδηγεί σε λάθος μονοπάτι.
Αρχικά οι διαδηλωτές βρέθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έξω από το Αμερικάνικο Προξενείο πραγματοποιώντας πορεία με σύνθημα «Όχι στον πλανητάρχη του πολέμου, του ρατσισμού, του σεξισμού και του κέρδους».
Τα  μέλη της Κίνησης Ενωμένων Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, διαμαρτυρήθηκαν κατά του νεοκλεγέντα 45ου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλτν Τράμπ.
Αλλά και στα Χανιά εκπαιδευτικοί  πήραν μέρος στην συγκέντρωση κατά του Ντόναλντ Τράμπ, που πραγματοποίησε το πρωί η ΕΛΜΕ Χανίων στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς , φωνάζοντας: «Είμαστε εδώ για να διαδηλώσουμε ενάντια στην ανάδειξη του Ντόναλντ Τράμπ, του αγαπημένου παιδιού της ακροδεξιάς του, σεξιστή και ρατσιστή. Ταυτόχρονα, δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους χιλιάδες διαδηλωτές στην Αμερική και στην Ευρώπη, που διαμαρτύρονται ενάντια στον Τράμπ. Βρισκόμαστε εδώ γιατί, θεωρούμε ότι η ανάδειξη του Τράμπ, θα σημάνει συνολικότερα, μία έξαρση των πολεμικών αναμετρήσεων, του ρατσισμού της ακροδεξιάς», όπως τόνισε  ο Σεραφείμ Ρίζος, μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και Δημοτικός Σύμβουλος.
Πρόσθεσε: «Ήδη από την σύνθεση της Κυβέρνησης, του Τράμπ, αλλά και από τις δηλώσεις του νέου προέδρου, βλέπουμε ότι δίνεται έδαφος σε τέτοιες συμπεριφορές. Η μάχη ενάντια στον πόλεμο, ενάντια στην ακροδεξιά, ενάντια στο ρατσισμό, ενάντια στο σεξισμό, ενάντια στην φτώχεια και την λιτότητα είναι πέρα από σύνορα». Στη συγκέντρωση συμμετείχε και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive