Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ: "ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ! ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ"! ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΑΠΟ ΤΟ 2014!!!


Δημοσίευμά μας από τις 11/8/2014. Ξαναδείτε τα ντοκουμέντα που έβγαζε στη φόρα για τον Σώρρα, ο Γιώργος Γιαλτουρίδης....



Ενώ ήδη φτάνουμε στην 14η Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία λήγουν τα ομόλογα του Σώρρα, πληθαίνουν οι κατηγορίες που εκτοξεύει εναντίον του επενδυτή και της ομάδα τους, ο οικονομολόγος Γιώργος Γιαλτουρίδης. 
Ιδού τι του καταμαρτυρεί: 
ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ: 
Σώρρα, Λαμπράκη, Καλογερόπουλε, Σωτήρα, Διαμαντόπουλε, Βαλσαμάκη, Χαραλάμπους, 

πως όλοι εσείς οι καταχρεωμένοι, καταδικασμένοι για χρέη και αποτυχημένοι στη ζωή απατεώνες, πως καταφέρατε εσείς να βρεθείτε όλοι μαζί στην ίδια σπείρα;
Πώς καταφέρατε να βρείτε άλλους απατεώνες σαν εσάς και ακόμη χειρότερους όπως τον Wozny, τον Dam και τον Keenan και να τολμήσετε να εξαπατήσετε τον Ελληνικό λαό χρησιμοποιώντας τις ίδιες απάτες αυτών των σεσημασμένων;
Αυτήν την Τετάρτη λήγουν τα συνομοσιομόλογα του Wozny και του Σώρρα.  Ορίστε η δήλωση UCC1 του Wozny την οποία κατέθεσε στην πολιτεία της Ουάσιγκτον το 2004 όταν τα πρωτοεμφάνισε τα κουρελόχαρτα:


Ημερομηνία λήξεως: Τετάρτη 13 Αυγούστου, 2014.  Ο Ελληνικός λαός θα περιμένει να δει τα 600 δις την επόμενη μέρα, δηλαδή την Πέμπτη 14 Αυγούστου.  Όμως εσείς οι απένταροι αποτυχημένοι απατεώνες γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα κουρελόχαρτα σας δεν αξίζουν ούτε για μια τυρόπιτα στο Everest στην Πατησίων.
Και προχθές τι πήγε και έκανε με την ίδια δήλωση UCC1 ο φακίρης Wozny;  Άλλαξε την ημερομηνία λήξεως των κουρελόχαρτων από 13 Αυγούστου του 2014 στις 13 Αυγούστου 2019:



Τι δικαιολογία θα μας δώσετε τώρα; Τι ψέμματα θα μας πείτε για την μη εμφάνιση των δις και των τρις;  
Ευτυχώς λίγοι είναι αυτοί που σας πίστεψαν. Όμως όσοι λίγοι και να είναι, δεν παύουν να είναι Έλληνες.  Έλληνες μεροκαματιάρηδες, Έλληνες οικογενειάρχες, Έλληνες άνεργοι, Έλληνες μαθητές και μαθήτριες, Έλληνες συνταξιούχοι αλλά πάνω από όλα, Έλληνες πατριώτες που σας πίστεψαν διότι νόμιζαν είχατε τα οικονομικά όπλα να σώσετε την Ελλάδα και την Κύπρο.  Σας πίστεψαν επειδή αγαπάνε την Πατρίδα.  Αγαπάνε το Έθνος. Αγαπάνε τον Ελληνισμό.  Είναι Έλληνες.
Με τι μούτρα ρε απατεώνες θα τους πείτε τα παραμύθια σας τώρα;
Εσείς που όταν πριν δυο χρόνια στήσατε το Colpo Grosso να εξαπατήσετε όλο τον Ελληνισμό δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα πέρναγαν δυο χρόνια όπου θα έληγαν τα κουρελόχαρτα του Wozny δίχως να είχε ολοκληρωθεί η απάτη σας.
Λοιπόν, απατεώνες, ήλθε η ώρα σας.  Θα λογοδοτήσετε στον Ελληνικό λαό θέλετε δεν θέλετε. 
Ελληνόφωνοι απατεώνες, ελληνόφωνοι πεμπτοφαλαγγίτες, ελληνόφωνοι γενίτσαροι, ελληνόφωνοι προδότες, ετοιμαστείτε για σοκ και δέος από αυτό το αιώνιο και αθάνατο θηρίο που λέγεται Ελληνισμός.
ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

5 σχόλια:

  1. ΠΑΤΕΡΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ......... Η ΨΕΙΡΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!ΠΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΙΑ;; ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ-ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ........................!!!!ΤΟΣΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;; ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ "ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣ" ΚΑΙ ΤΟ 35% ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ;;;;;ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Ή ΕΧΕΤΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;ΑΠΛΑ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ, Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΣ ΛΕΣ ΛΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ;;;;ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ..

      ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

      http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

      Νικος Κωλετσης:
      ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

      ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

      Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

      ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
      ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

      ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...

      ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
      ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

      ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ,ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..
      ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
      http://alfeiospotamos.gr/?p=14143


      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ...

      Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗ Realnews 14/1/2901 ( βίντεο )

      http://alfeiospotamos.gr/?p=26748

      Διαγραφή
  2. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ....
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΓΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΘΑ ΠΕΡΕΛΑΣΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...
    ΔΕΙΤΕ,ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΙΣΟΥΝ,ΤΙ ΛΕΤΕ????

    Viky Charalambous
    ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ …"ΑΓΑΠΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.
    ΟΣΟ ΚΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ, ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΡΑΠΤΩΣ, ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΦΕΚ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ…

    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..

    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕKΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΛΟΓΩ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ …
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…

    ΑΠΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΑΡΑΤΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;
    ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΥΡΙΟΙ…!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥ 2012 ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ,ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive