Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ελεύθερος ο Αλβανός παιδόφιλος που συνελήφθη μετά από επίθεση σε κορίτσια σχολείου στη Νέα Ιωνία O ίδιος άνδρας είχε συλληφθεί να αυνανίζεται έξω από άλλο σχολείο. AΥΡΙΟ θα τον παίζει ΕΞΩ απ το σπίτι του δικαστή

Ελεύθερος ο παιδόφιλος που συνελήφθη μετά από επίθεση σε κορίτσια σχολείου στη Νέα Ιωνία
Mε την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή συνελήφθη ένας 57χρονος Αλβανός από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 57χρονος...
προσέγγισε έξω από σχολικό συγκρότημα της Νέας Ιωνίας πέντε δωδεκάχρονες μαθήτριες της πρώτης Γυμνασίου και προχώρησε σε άσεμνες πράξεις. Ο 57χρονος επιτέθηκε σε 12χρονα κορίτσια και χρησιμοποιώντας βία τις θώπευσε.
Μάλιστα όπως γράφει η Freddo ο ίδιος άνδρας είχε συλληφθεί να αυνανίζεται έξω από άλλο σχολείο.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από περίοικους και διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 57χρονος Αλβανός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

1 σχόλιο:

  1. ομοιως και στην παρακατω περιπτωση-υποθεση οπου και αυτον ουσιαστικα τον αφησαν ελευθερο αντι να τον χωσουν μεσα στην φυλακη για 20-30 χρονια σε συνδυασμο με καταναγκαστικη εργασια και μετα να ακολουθησει η διαδικασια της απελασης:

    Ρόδος: Ενώπιον του δικαστηρίου ο 22χρονος αλλοδαπός για αποπλάνηση 11χρονου κοριτσιού

    http://www.pronews.gr/portal/20161202/ellada/dimosia-taxi/67/rodos-enopion-toy-dikastirioy-o-22hronos-allodapos-gia-apoplanisi

    ''Στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Εφετείου Δωδεκανήσου θα λογοδοτήσει την προσεχή Τρίτη, 22χρονος σήμερα αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και απόπειρα αποπλάνησης σε βάρος 11χρονου κοριτσιού.

    Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία που έκανε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού στην αστυνομία τον Ιούλιο του 2012, και τον Νοέμβριο του 2014 ο αλλοδαπός κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή. Κατά της απόφασης αυτής ο 22χρονος Αλβανός άσκησε έφεση η οποία θα εκδικαστεί στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο στις 6 Δεκεμβρίου 2016.
    ...την βρήκε σε χώρο κοντά σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου την είχε παρασύρει ο 22χρονος αλλοδαπός (τότε δεν είχε καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια) ο οποίος και επιχειρούσε να προβεί σε εξώγαμη συνουσία παρά τη θέλησή της.

    Σε βάρος του αλλοδαπού (έκλεινε τα 18 σε μία εβδομάδα) ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα αποπλάνησης και απόπειρα βιασμού παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων.

    Η δίκη έγινε τον Νοέμβριο του 2014 και ο νεαρός αλλοδαπός κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών για την απόπειρα βιασμού και 2 ετών για την απόπειρα αποπλάνησης (κατά συγχώνευση 4 έτη φυλάκισης) με τριετή αναστολή.Ο καταδικασθείς άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος...''

    → τι σημαινει βρε αλητες με τριετη αναστολη και φυσικα ουτε αυτος θα απελαθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive