Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Μητριαρχία εναντίον του έθνους. Π Ρ Ο Ε Ι Δ Ο Π Ο Ι Η Σ Η ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ.

ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Προσωπικά, θεωρώ, πως το είδος των "γυναικών" που περιγράφει ο Μάρκος, είναι αυτό που κυκλοφορεί στην ινδογκρέτσια των τελευταίων σαράντα χρόνων και έχει συντελέσει στην διάλυση της οικογένειας....

«Το μουνί πούτσο δεν έχει, αλλα γαμεί και καταβρέχει»
(Εθνική παροιμία) 

Η πρώτη γραμμή του μετώπου έχει πολλά μειονεκτήματα αλλά και ένα τεράστιο πλεονέκτημα: Ό,τι συμβαίνει εκεί θα συμβεί αργότερα στα μετόπισθεν.  Αυτοί που  επιβιώνουν στην πρώτη γραμμή είναι οι εκλεκτοί.  
Είναι αυτοί που επιλέγονται από τη μοίρα και τα γονίδια για να επιβιώσουν.  Θεωρείται ότι έχουν μια γνώση των συνθηκών και μια ενόραση των κινδύνων προτού αυτοί εμφανιστούν. 
Ο σαμουράι λένε ακούει την καρδιά του αντιπάλου που ενεδρεύει στο σκοτάδι όταν εκείνος είναι έτοιμος να του επιτεθεί. Ο έμπειρος νίντζα ακούει το κόψιμο του αέρα από το εχθρικό σπαθί που κατεβαίνει προς το κεφάλι του. 


Τώρα μεταξύ μας, αρχίδια ακούνε και οι δύο.  Δεν «ακούν», απλά διαισθάνονται.  Η καθημερινή ενασχόληση κάποιων με τις δουλειές του θανάτου έχει ανεβάσει την συμπαντική τους αντίληψη ένα ή δύο επίπεδα παραπάνω από τους κοινούς θνητούς. Αυτή είναι η σημαντική διαφορά.  Εννοείται πως η σύνδεσή τους με το γίγνεσθαι είναι ακατανόητη στον μέσο ζωάνθρωπο. 

Άντε τώρα να τα εξηγήσεις όλα αυτά σε ένα ληστευμένο και απογοητευμένο πλήθος που έχει τσακωθεί με το βιβλίο και που ακόμα και η ανάγνωση υποτίτλων στις ταινίες του προξενεί κούραση.  Αυτή η καφενόβια πλέμπα θέλει να ακούει -ακόμα και τώρα- μόνο για χλιδάτα αμάξια, διακοπές στο Ντουμπάι και στη Μύκονο, ζημιές στα μπουζούκια καθώς και για ατελείωτη χρυσοπληρωμένη λούφα στο δημόσιο. 


Έξη χρόνια φάπες και τίποτα δεν έχει αλλάξει στην συμπεριφορά αυτού του πονηρού όχλου.  Ποιος φταίει άραγε που η γνώση έστω και ύστερη έχει τσακωθεί μαζί μας; Το κυρίως σούργελο δηλαδή η πρωταγωνίστρια αυτής της δελφιναριακής επιθεώρησης λέγεται Νεοελεεινίδα.   

Αυτό το σεκλετιασμένο φουγάρο που βάζει γυαλιά στους καπνίζοντες φουσκί αράπηδες του Μαγκρέμπ, αυτό το σιχαμένο σφουγγάρι που έχει πιει όλη την τεκίλα του Μεξικού, αυτό το παρτουζωμένο λεσβιόπανο που στα διαλείμματα του πλακωτού δεν έχει αφήσει σταγόνα από σαπισμένο χύσι να πέσει κάτω, αυτό το γαλοτσοειδές καρβουνιασμένο γύναιο που κτηνοβατείται χωρίς προφυλακτικό από Πάκια, σαύρες και πίτμπουλ, αυτό εκπροσωπεί το μέλλον της χώρας.

Τι ζωή να κυοφορήσει αυτό το ξέρασμα των πολιτισμών, αυτό το βυζαντινοειδές  ημιεβραϊκό εκπόρνευμα;  Μόνο θάνατο κυοφορεί και μόλυνση στους γύρω της. Τι παιδιά να μεγαλώσει αυτή η μαϊμού του καταναλωτικού παραλογισμού, αυτή η μαζοχάρα δεσμώτις της μασονίας των Αμερικανοεβραίων ψυχοτσαρλατάνων;  Όσο πιο ελκυστική είναι εξωτερικά, τόσο πιο επικίνδυνη και καταστροφική για τα λίγα αρσενικά που έχουν καταφέρει να γλυτώσουν από την παγίδα της πουστιάς. 


Η ανωμαλία της είναι τόσο προχωρημένη που όταν επιλέγει να τεκνοποιήσει, το κάνει μόνο με πουστάρες, κίναιδους, παιδέρες, πρεζόνια και σκατοκοιλαράδες.  Ως γνήσια απόγονος τουρκασιατικών ορδών εκπληρώνει το αντίθετο του ιδανικού που εισήγε η Ελληνική αρχαιότητα. Αντί για την αρμονία και το μέτρο, επιλέγει την διαφθορά, την αρρώστια, την στρεβλότητα και την απόλυτη διαστροφή. 

Ο θείος μου ο μαρκήσιος ωχριά μπροστά στην σαδιστική απόλαυση που αντλεί το σιχαμερό συφιλιδικό αιδοίο της όταν μεταδίδει την αρρώστια του σε υγιείς οργανισμούς, όταν καταστρέφει νέους και αμόλυντους ανθρώπους που έχουν πολλά να δώσουν.  Ο άντρας που δημιουργεί κάτι (οτιδήποτε) είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της.  Πασχίζει να του βάλει εμπόδια, να τον μπερδέψει, να τον αποπροσανατολίσει, να τον ακυρώσει. Αυτή καβλώνει μονάχα με την βρώμα, με την καφρίλα, με την λουμπινιά και με τον παρασιτισμό. 
Μοχθηρή, μνησίκακη και εκδικητική.  Απαιτητική και ανεπρόκοπη. Τεμπέλα και ατάλαντη.  Βρωμιάρα και σνομπ. Αυτή η εθνομπαζόλα ζητάει τα πάντα χωρίς να προσφέρει τίποτα. Το ποιόν της ισούται με την νεοελληναράδικη νοοτροπία και είναι αυτή ακριβώς η υποκουλτούρα που επιβάλλει στα μπάσταρδά της. 


Η ζωή της είναι ένας ύμνος στη γυφτομαγκιά.  Σε εκείνο το είδος του τσαμπουκά όπου το οπλισμένο και φουσκωτό γομάρι ψάχνει να βρει κανένα ταλαίπωρο ανθρωπάκι για να την πετύχει στα γρήγορα και κυρίως στα σίγουρα. Δεν ρισκάρει να αντιμετωπίσει κάποιον ισάξιό του γιατί ξέρει ότι θα φάει πούτσο επειδή είναι κότα. Έτσι κι αυτή: Μόλις βρίσκει κάποιον που δεν μασάει και θα την πάει πίπα-κώλο, την κάνει κλάνοντας για το επόμενο βέβαιο θύμα. Η φύση την έχει προικίσει με ένα σωρό συναγερμούς για να την πουλεύει έγκαιρα. Την έχει εφοδιάσει με ένα σωρό όπλα μαζικής εξόντωσης για να κάνει ζημιά και εκείνη τα χρησιμοποιεί πάνω σε αυτούς που κάνουν το λάθος να την καψουρευτούν. 

Έλεγα ότι μαζί με τα βρωμοχρηματιστήρια το 1999 πως είχα γλυτώσει και από την ψευτομαγκιά των Νεοελληναράδων. Έβλεπα πως το στυλάκι «Εγώ είμαι ο γαμάω και φάτε τα σκατά μου» θα πνιγόταν μέσα στη φουρτούνα της κρίσης.   Αμ’ έλα που ο καραβοσούρτης την είχε στημένη και περίμενε αιώνες την ευκαιρία να ξαναπάρει στα χέρια του το τιμόνι.  Με το που στήθηκε στα τέσσερα ο φραπεδόπουστας πισωγλεντζές, το ιμιτασιόν αρσενικό της αρπαχτής και της διαπλοκής, οι χήρες, οι ζωντοχήρες και οι βρωμοκόρες του βρέθηκαν με εκατομμύρια.  
Αυτές οι έχιδνες κάνουν κουμάντο τώρα στα πάντα και είναι στυγνές και αμείλικτες.  Τις βλέπεις παντού: στα πρωινάδικα, στις ειδήσεις, στα διοικητικά συμβούλια, στα υπουργεία, στις επιτροπές, στις απατεωνίστικες ΜΚΟ, στο διεφθαρμένο Ευρωσκυλοβούλιο.  Λεπρές σαύρες με ταγιέρ Γκαβάλι και τόνους γαλλικό  άρωμα να καλύπτει τη μπόχα του άρρωστου μουνιού τους. 
Πειθήνια όργανα της τοκογλυφικής εξουσίας, καταπιεσμένες και πολυβολημένες, κάνουν κακό μόνο για να ικανοποιηθούν.  Έχουν καταργήσει την πάλη των τάξεων.  
Η εγγονή του γιδοβοσκού η οποία διορίστηκε στο δημόσιο έχει την ίδια νοοτροπία με την εγγονή του πειρατή που έγινε εφοπλιστής. 
Ερπετοειδή τσόλια με ινδάλματα την απλυτόκωλη Βαμπιρέσκου, την βρωμομούνα Μέρκελ, την σκατόστομη Λαγκάρντ και το κονδύλωμα που λέγεται Πανσαβούρα Μπαζογιάννη, βγάζουν συμφορές όχι από το πιθάρι αλλά από το σιχαμερό μυαλό και το γλιτσιαμένο γατί τους.   


Η σύγχρονη «δημοκρατία» είναι το πολίτευμά της καριόλας. Είναι η κοινωνία όπου όλοι αυτοί που παρασιτούν και που δεν πρέπει να έχουν ούτε ίχνος από δικαίωμα, έχουν περισσότερα από άλλους που παράγουν και προσφέρουν.  Αυτή η άπληστη διεθνής συμμορία που λυμαίνεται τα έθνη βρίσκει τον καλύτερο σύμμαχο στο πρόσωπο της κακιάς Νεοελληνίδας μητριάς. 
Όλο γκρινιάζει ότι καταπιέζεται και αδικείται αλλά είναι αυτή που γαμάει τον κόσμο στην καταπίεση και στην αδικία.  Και δεν φτάνει αυτό αλλά υποστηρίζει και την φιλανθρωπία προς όλα αυτά τα εσωγήινα είδη που μας σκάβουν τον τάφο. 

Δεν της αρέσει η τίμια και ειλικρινής συνεννόηση. Είναι αρπακτικό. Κοιτάζει, εποπτεύει, σκανάρει και όταν βρει ευκαιρία χτυπάει.  Σαν θανατηφόρος κόμπρα παραλύει το θύμα της και λυμαίνεται τα υπάρχοντά  του.  Μας έχουν σκοτίσει τ’ αρχίδια πως έχουν περισσότερο μυαλό και περισσότερα προσόντα από μας τους άντρες αλλά επί αιώνες δεν έχουν καταφέρει να το αποδείξουν. Ξέρετε πολλές γυναίκες πλούσιες; Οι μόνες που ξέρω είναι αυτές που έχουν κληρονομήσει κάποιον πλούσιο άντρα. Ελάχιστες είναι οι αυτοδημιούργητες κι αυτές σπρωγμένες με χίλια από πατεράδες, γκόμενους και τζούφιους γερο-πυγμαλίωνες. Οι υπόλοιπες είναι φθονερές και μνησίκακες αποτυχίες. Καμένα χαρτιά, πυροβολημένα ζόμπι, χρεωκοπημένες ύαινες, ανίκανες να πληρώσουν έστω και το μπουκαλάκι με το νερό που πίνουν. 

Εννοείται ότι η μέση αράχνη πιστεύει μόνο στο χρήμα. Το προσκυνάει, το λατρεύει, το εποφθαλμιά.  Καθώς δεν έχει ούτε την υπομονή να το κερδίσει τίμια, ούτε σκοπεύει να κάνει τίποτα κουραστικό για να το αποκτήσει, περιμένει να το πετύχει σαν τα νούμερα του τζόκερ. 
Ξύνει το παλιομουνί της σε καφετέριες μαζί με άλλες του ιδίου φυράματος και απλώνει τον ιστό της.  Οι κεραίες της είναι συντονισμένες στο Σκύλα FM.  Η μόνη είδηση που την ενδιαφέρει είναι η αναγγελία άφιξης του θύματος. Αυτού του μαλάκα που πετάει αμέριμνος σαν το μυγάκι και που πάει γυρεύοντας να πιαστεί από το σαρκοφάγο τέρας το οποίο περιμένει να του ρουφήξει το μεδούλι. 

Ελάχιστες φυσικά από αυτές τις απέλπιδες χρυσοθήρες έχουν μυαλό.  Οι περισσότερες είναι απλά πανηλίθιες. 1.  Γιατί δεν ξέρουν να αναγνωρίσουν το χρήμα ακόμα και όταν το δουν, 2. Γιατί νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνες από τον οποιονδήποτε εκατομμυριούχο και ότι θα του τα φάνε, 3. Γιατί δεν έχουν κοιταχτεί ποτέ σε αληθινό καθρέφτη να δουν τα χάλια τους, 4. Γιατί δεν έχουν αφιερώσει ούτε 10 λεπτά στη ζωή τους να καλλιεργήσουν αυτό που λέγεται «πνευματικός κόσμος». 
Η συμπεριφορά της τυχοδιώκτριας κλασομπανιέρας είναι κλασικά ρομποτική και μάλιστα της πρώτης γενεάς. Στην διαρκή αναζήτηση του ιδανικού μαλάκα απομνημονεύει συνεχώς πληροφορίες χωρίς να τις επεξεργάζεται.  Δεν μπορεί να κάνει τον απλούστατο συλλογισμό ότι κάποιος ο οποίος είναι άβουλος, υπάκουος και διαχειρίσιμος, δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι πλούσιος ή να είναι τέτοιος για πολύ καιρό.  Από την ζωή του κάθε πλούσιου περνάνε εκατοντάδες απατεώνισσες σαν τη μούρη της άσε τις χιλιάδες των απατεώνων τραπεζιτών, χρηματιστών, ασφαλιστών, τραγοπαπάδων και ένα κάρο άλλων λαμογιοκουράδων που προσπαθούν να δαγκώσουν ό,τι μπορούν. Αν η ηλίθια είχε το ελάχιστο στην αυτογνωσία, θα καταλάβαινε ότι αν ο πλούσιος είναι βλάκας κληρονόμος του τα έχουν ήδη φάει οι προηγούμενοι ενώ αν είναι αυτοδημιούργητος οι πιθανότητες επιτυχίας ακόμα και για τις πολύ κωλοπετσωμένες είναι ισχνές. 

Τώρα τελευταία αυτή η στραβωμένη πρόκα έχει αποκτήσει το βίτσιο της ψυχολογίας. Όχι της ψυχιατρικής γιατί η ιατρική θέλει να στρώσεις κώλο στο διάβασμα.  Η κόπρα και η αδιάβαστη πάει στην εύκολη γνώση, στις παπαριές των Αμερικανοεβραίων ψυχοαπατεώνων που νομίζουν ότι με ένα οιδιπόδειο και μια μετατραυματική νεύρωση έπιασαν τον πάπα από τ’ αρχίδια. Βρίσκει ένα «πανεπιστήμιο» (ΙΕΚ της κακιάς ώρας) και αρχίζει να απομνημονεύει τα αξιώματα της ψυχαναλυτικής εβραϊκής επιστημοπουστιάς.  
Το γέλιο της αρκούδας πέφτει όταν η άμπαλη προσπαθεί να εφαρμόσει τις βλακείες που παπαγάλισε στην κοινωνική πραγματικότητα της χώρας της που δεν έχει καμία σχέση με εκείνη των ΗΠΑ.  Το μόνο που καταφέρνει είναι να πάρει στο λαιμό της κάποιες άλλες ηλίθιες που ψαρώνουν με μάντολες.  Ως παρενέργεια, το νεοταξίτικο σχέδιο προχωράει χάρη στις βλαμμένες που αναμασούν τα πατημένα σκατά χωρίς να εγείρουν την παραμικρή αντίρρηση. Το γνωσιολογικό της επίπεδο έχει θερμοκρασίες Ανταρκτικής. Μόνο πιγκουινάκια μπορούν να πλησιάσουν την ψύχρα της σκέψης της. Σκυλάκια, γατάκια, λούτρινα αρκούδια έρχονται να παίξουν τον άχαρο ρόλο του κομπάρσου στην κωμωδία του «συναισθήματος».  Αυτής της παραμύθας με τις αγκαλίτσες, τα φιλάκια και τα γούτσου-γούτσου που σκοπό έχουν να αποσπάσουν την προσοχή από την απτή πραγματικότητα:  Από το γεγονός ότι η γυναίκα δεν έχει κανένα συναίσθημα.  Δεν μπορεί να ορίσει ούτε απλές, βασικές έννοιες οι οποίες να σχετίζονται με αυτό. 


Φιλία; Δεν ξέρει να σου πει τι σημαίνει. Αν την πιέσεις, είναι ικανή να φτάσει στο παράδοξο και να ισχυριστεί ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα μεταξύ γυναίκας και άνδρα. Δηλαδή υπάρχει φιλία μεταξύ παρασίτου και ξενιστή. Το μόνο που γνωρίζει και χρησιμοποιεί καλά είναι η περιστασιακή συμμαχία (από μια ώρα ως ένα μήνα το πολύ). Ώσπου να ευωδοθούν οι στόχοι της μιας καριόλας οπότε και φουντάρει την άλλη καριόλα στα άπατα.  Εξαιρούνται οι ομοιοπαθείς που κάθονται και κλαίνε την μοίρα τους μαζί γιατί η μοναξιά είναι σκληρή.



Μόλις μπλέξει κανέναν κακομοίρη στα δίχτυα της σκυλιάζει να τον ξεκόψει από τους φίλους του.  Όσο πιο πιστοί, σταθεροί και ειλικρινείς είναι αυτοί τόσο πιο ισχυρό το φαρμάκι που εξαπολύει εναντίον τους.  Ποιο μπλόκο της Κοκκινιάς; Ποιο πογκρόμ του Τσάρου; Ποιες εκκαθαρίσεις του Στάλιν; Εδώ έχουμε την Ιερά Εξέταση με τεχνολογία της NASA. Στο τέλος βρίσκεσαι και γαμημένος και δαρμένος. Αφού τελειώσουν οι προγραφές και δεν έχει μείνει κανένας ζωντανός, στην λέει κιόλας:   «Τέτοιος μαλάκας που είσαι δεν κατάφερες να έχεις ένα φίλο να σου δώσει δανεικά τώρα που τα χρειαζόμαστε».
Μην κάνεις την μαλακία και θίξεις το κατσιασμένο εγώ της. Την πούτσιξες, εκτός αν προλάβεις να χτυπήσεις πρώτος. Απαγορεύεται δια ροπάλου να την πεις γλωσσοφακλάνα, χοντροκώλα, ξυνή και τσιγκούνα. Για να μην πάμε στις επιδόσεις της στο κρεβάτι, στο ότι βρωμάνε οι μασχάλες της, τα πόδια της, το χνώτο της, το μουνί της. Είχα μία που έτρωγε σκόρδο ωμό, 2 κεφάλια την ημέρα. Της είχα απαγορέψει να με φιλάει, άνοιγα τα παράθυρα και της έδινα μόνο πίπες. Ξαφνικά μια μέρα που είχα βγει με μια άλλη καπότα η δεύτερη με ρώτησε: «Πώς γίνεται το στόμα σου να ευωδιάζει και ο πούτσος σου να μυρίζει σκόρδο;».  «Γίνεται», της λέω. «Το κάνω εντριβή».  
Αμέσως παίρνω τηλέφωνο την πατσαβούρα που έτρωγε σκορδοστούμπι για πρωινό. «Τελειώσαμε», της λέω «σβήσε το νούμερό μου και μη με ξαναενοχλήσεις με την σκορδίλα σου».  «Είσαι ΚΑΚΟΣ» μου λέει αυτή. «Είμαι», της λέω «Κάθε φορά που βάζω τον ωραίο μου πούτσο στο βρωμόστομά σου τον πλένω μια ώρα και μετά πετάω και το σλιπ στα σκουπίδια».  


Ισότητα δεν υπάρχει πουθενά στη φύση. Μόνο στη μαλακία του ανθρώπινου μυαλού υφίσταται. Όταν είσαι το αφεντικό, εκείνη κάνει την πάπια. Τα καταπίνει όλα και σου λέει «τι γλυκός που είσαι αγάπη μου».  
Μουνοχαϊδεύεται, ψωλογκρινιάζει, κλαψομουνίζεται για να πετύχει επιπλέον εύνοια. Αν δει ότι στραβώνεις ξαναγυρνάει το φύλλο στη γατίσια γοητεία και στον ομιχλώδη ρομαντισμό.  «Πού θα πάει» –σκέφτεται-  «θα ραγίσει το τσόφλι, θα πέσει η ασπίδα και τότε θα τα πούμε ρε παλιοκαριόλη». 



Όταν η χαμούρα είναι σε θέση ισχύος, τρεχάτε να κρυφτείτε. Είναι οι Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης στην έκδοση 4 σε 1.  Τι συντέλεια και β΄ παρουσία; Εδώ μιλάμε για υπερμοχθηρότητα περιωπής.  Για την επάνοδο του Predator μαζί με το Alien τον Φρέντι Κρούγκερ και την νύφη του Τσάκι.  Δεν πιάνει αιχμαλώτους αυτό το ον.  
Μόνο σκοτώνει και μάλιστα διαβολικά, μάρτυράς μου η ιστορία. Όσες φορές κάποιος αυτοκρατορικός θρόνος κατελήφθη από γυναίκα, τα μαρτύρια των υπηκόων δεκαπλασιάστηκαν. Από την σατανική Κινέζα αυτοκράτειρα Wu ως την ανήλεη βασίλισσα Mary I της Αγγλίας και την Ranavalona I της Μαδαγασκάρης, η γυναικεία «ευαισθησία» γαμεί και δέρνει. Σφαγές, βασανιστήρια, παλουκώματα, πάρε κόσμε να ‘χεις. 


Δεν υπάρχει αληθινός άντρας που να σκοτώνει τα παιδιά του. Ο παραλογισμός και η βαναυσότητα της πράξης απαιτεί συγκεκριμένο ψυχισμό. Τέτοιου είδους εγκλήματα είναι δουλειά της Μήδειας.  Επειδή νομίζει αλαζονικά ότι μπορεί να βγάλει κι άλλα από την βρωμερή τρύπα της. 
Εκτός του ότι έχει μηδενίσει την συνεισφορά του άντρα, ο εγωισμός και η ματαιοδοξία της βρίσκονται πάνω από όλα, πάνω ακόμα και από το γονεϊκό ένστικτο.  Ποιο συναίσθημα; Η γυναίκα δεν γνωρίζει τι είναι αυτό.  
Οι Ρώσοι ανακαλύψαν στον ΒΠΠ ότι ο καλύτερος και ψυχρότερος ελεύθερος σκοπευτής είναι η γυναίκα.  Ο ικανότερος μάνατζερ για να κάνει απολύσεις προσωπικού είναι επίσης η γυναίκα. Δεν λυπάται κανέναν. Δεν έχει ιερό και όσιο. Μόνο το συμφέρον αναγνωρίζει, μόνο την εξουσία σέβεται, μόνο την ωμή δύναμη φοβάται. 


Οι «αιώνιοι έρωτες» και όλες αυτές οι συναισθηματικές χοντρομαλακίες που περιγράφονται στα φτηνομυθιστορήματα εκτός ότι δεν έχουν καμία υπαρκτή βάση, είναι κόντρα στην φύση και στην εξέλιξη.  Η σχέση αρσενικού-θηλυκού είναι ένας διαρκής και άγριος πόλεμος. Όποιος δείξει την μεγαλύτερη καλοσύνη και ανοχή ηττάται και διαλύεται. Όποιος δείξει κτηνωδία και σαδισμό νικάει και διατάζει. 
Οι πιο αξιοπρεπείς γάμοι είναι αυτοί στους οποίους υπάρχει κοινότητα συμφερόντων.  Αν δεν υπάρχει αυτό, γίνεται της πουτάνας. Ποιος έρωτας; Σε κάθε ένα (1) ευτυχισμένο ζευγάρι αντιστοιχούν ένα εκατομμύριο (1.000.000) δυστυχισμένα.  Πιο πολύ σκέφτονται το πώς θα εξοντώσει ο ένας τον άλλον παρά το πώς θα συνεχίσουν να ζουν μαζί.  Η γυναίκα είναι σαν τον Ιουδαίο:  ψάχνει να βρει το αδύνατο σημείο σου για να το εκμεταλλευτεί και να σε γαμήσει. 

Χρηματοτρελαμένη, παραδόπιστη, σκρουτζάτη, τσιγκούνα, τσίπισσα, τσιφούτα, σφιχτοχέρα, φραγκοφόνισσα, το τσαντάκι της έχει μέσα μόνο τσάκες. Το χέρι έχει νευρωτική παράλυση, κοκαλώνει μπροστά στο σερβιτόρο.  Όταν η λυπητερή είναι πολύ πένθιμη την πιάνει κατούρημα και σηκώνεται άρον-άρον για την τουαλέτα.  
Όταν ο μαιτρ φέρνει το ρετσέτο τα μάτια της θαμπώνουν και δεν τον βλέπει τον χοντρόπουστα, ολόκληρο ελέφαντα.  Το πορτοφόλι της είναι χωμένο μέσα σε ένα μικρό τσαντάκι, το τσαντάκι είναι κρυμμένο μέσα σε μια κανονική τσάντα, και η κανονική τσάντα είναι κάπου χαμένη μέσα στην μεγάλη χάρτινη τσάντα με τα ψώνια. 
Μέχρι να ανασυρθεί το ζητούμενο, έχεις πληρώσει, έχεις πάρει ρέστα, έχεις συζητήσει με τον καταστηματάρχη για πολιτική, ποδόσφαιρο και αυτοκίνητα. Το φερμουάρ που ανοίγει την πορτοφόλα της είναι μόνιμα χαλασμένο και πάει μέχρι την μέση. Καλύτερα δηλαδή γιατί άμα ανοίξει τελείως θα βγουν τα καβούρια από μέσα και θα σε φάνε. 

Εκεί που χάνεται εντελώς η μπάλα είναι όταν η στρουμφόλα αποφασίζει να ασχοληθεί με την πολιτική. Αρχίζουν οι μεταφυσικές και οι θεοσοφιστικές προσεγγίσεις για το πώς θα αποκτήσει αρχίδια ο διαστημικός σταθμός.  Η αγελάδα που τρώει άχυρο από τότε που γεννήθηκε ανακαλύπτει ξαφνικά την πολιτική ανάλυση. 
Αντί να πάει σπίτι της να πλύνει κανένα πιάτο, να σιδερώσει κανένα πουκάμισο ή να κάνει κανένα τσιμπούκι στον στερημένο άντρα της (όλες δημιουργικές ενασχολήσεις), νομίζει ότι έγινε Ασπασία (χωρίς τον Περικλή).  Αρχίζει να μιλάει για «άμεση δημοκρατία» και «συντακτικές εθνοσυνελεύσεις» λες και ήξερε τις έννοιες και χθες που ξεκατινιαζόταν με τις άλλες μπαλότσες στη συνέλευση της πολυκατοικίας.

Άντε να της εξηγήσεις πόσες φορές έχει μπει από το 8821 (β.ε.1821) δημοκρατικά στην κωλάρα της η μασονική πούτσα και πόσες θα μπει ακόμα. Η λειτουργία της πολιτείας και οι πουστιές που παίζονται στα περιθώρια των θεσμών είναι αστροφυσικά προβλήματα για δαύτην.  Άμα της δώσεις 100 ονόματα ανθρώπων από τα οποία οι ενενήντα είναι άξιοι και οι δέκα σκάρτοι και της ζητήσεις να διαλέξει δέκα ηγέτες, μπορείς να βάλεις ό,τι θέλεις στοίχημα ότι θα διαλέξει τους δέκα σκάρτους! 

Με την θρησκεία έχει χαλαρή σχέση. Πιστεύει γενικά χωρίς να ξέρει τι ακριβώς είναι το αντικείμενο της πίστης της. Ακολουθεί το θρησκευτικό πρωτόκολο γιατί έτσι κάνουν όλοι και υποκρίνεται ότι παρακολουθεί τα πάντα κατανυκτικά.  Όταν βρίσκεται στην εκκλησία κοιτάζει να δει ποια έχει κάνει την πιο πετυχημένη βαφή.  Οι πυροβολημένες με την θρησκεία όμως είναι σκέτο κάρβουνο, δεν παλεύονται με τίποτα. Τα ιερατεία το έχουν πιάσει το νόημα γι αυτό και την γυναίκα την έχουν μόνιμα σε φτύσιμο και υποβάθμιση. Όταν λαλήσει εντελώς, την κάνουν αγία και ξεμπερδεύουν. 


Άμα το καράβι τύχει και την ξεφορτώσει προς τον Περισσό, γάμησέ τα… Η μαρξίστρια Νεοελληνίδα είναι ο Νταρθ Βέιντερ του πολιτικού φάσματος. Λόγω του ότι κατέχει την σκοτεινή δύναμη, μπορεί να κάνει απίστευτα άλματα.  Πετυχαίνει τον τριχασμό προσωπικότητας (νέα ψυχολογική διαταραχή) σαν την άλλη την γνωστή μου που δήλωνε: «Είμαι Ελληνίδα, χριστιανή και κομμουνίστρια».  Οι πτέρυγες ψυχοπαθών στα νοσοκομεία είναι τίγκα από υστερικές και βαρεμένες αλλά οι πιο σημαντικές νομίζω τους έχουν ξεφύγει. 



Αυτή η αναίσθητη ύαινα, αυτή η δούλα του χρήματος, αυτό το μπογιατισμένο σαράβαλο, αυτό το ατελείωτο ψέμα αδυνατεί και αρνείται να καταλάβει.  Όσο ο Άγιος Χρόνος ροκανίζει και σακατεύει το άθλιο τομάρι της, τόσο πιο μοχθηρή και αιμοδιψής γίνεται η σκατοψυχή της. Κακιασμένες κωλόγριες, κακάσχημες μάγισσες, σκύβαλα του τραγογένη έχουν αμοληθεί σε όλη την χώρα να καταστρέψουν όποιον μπορούν. 



Σιχαμένες βδέλες από 40 ως 60φεύγα ξημεροβραδιάζονται στο fuckbook για να βρουν νεότερο άντρα. Όχι για να γαμηθούν από αυτόν, αλλά για να τον γαμήσουν αυτές κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μασκαρεμένες και φωτοσοπιαρισμένες στήνονται στο σανίδι για την τελευταία παράσταση του θιάσου των τεράτων. Τελειωμένες και σακατεμένες από την Αγία Φθορά εξορμούν ως ασύδοτες μαινάδες και πεινασμένες άρπυιες για να πάρουν μαζί τους στον τάφο όσους περισσότερους αρσενικούς καταφέρουν. 





Σκοπός τους είναι να καταστρέψουν ό,τι ανδρικό υπόλοιπο έχει διασωθεί από την λαίλαπα των πυροβολημένων αιδοίων.  Καταραμένες ζωντοχήρες που έχουν γαμήσει την ζωή του πρώην τους και γαμάνε συνεχώς τις ζωές των παιδιών τους σέρνονται στα καταγώγια, στους τεκέδες και στα γυφτόμπαρα. Όπου η παρακμή είναι πιο εμφανής, εκεί πάνε να κωλοτριφτούν, να τσιφτετελιάσουν και να επιδείξουν τα σάπια τους κρέατα και τα ηλίθια τατουάζ τους.   

«Δικαίωμά τους», θα πεταχτεί να πει ο αρχιμουρόχαβλος «διανοούμενος» που τον έχει βάλει στο μουνί της η πουτάνα η κοινωνία και τα γαμώταφα ΜΜΕ της.  Από πού κι ως πού είναι δικαίωμά τους ρε σπερματοφάγο ανδρείκελο να καταστρέφουν τα παιδιά; Επειδή έτυχε να βγουν από το μουνί της πάει να πει ότι είναι ιδιοκτησία της;  


Πού είναι ρε η ιερή μάνα παλαιάς κοπής που μεγάλωνε παιδιά χωρίς να δίνει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν; Ελάχιστες κυκλοφορούν και αυτές κρύβονται οι καψερές για να μην τις πάρουν με τις πέτρες τα φτηνοσούργελα με τα μπλε μαλλιά και οι λεσβοσακούλες της θολοαριστεράς.  Τώρα χιπάρισαν όλες και ψάχνονται ακόμα και γκαστρωμένες να βρούνε πούτσο, μουνί, παρτούζα, πρέζα, κοπροφαγία και ότι άλλη ανωμαλία βάζει ο νους του ζωανθρώπου. Γι αυτό δεν πρέπει να υπάρξει έλεος. 



Αυτό το φύλο είναι ειδικό στις προδοσίες. Σε όλα τα καρφώματα, είναι ο ιθύνων νους. Φροντίζει όμως να μην φαίνεται. Όπως στα τροχαία ατυχήματα. Τα προκαλεί χωρίς να εμπλέκεται.  Πάντα βρίσκεται κάποιος μαλάκας να φορτωθεί το έγκλημα.  Σιγά μην πήγε ο Εφιάλτης μόνος του στον Ξέρξη χωρίς να ρωτήσει την γυναίκα του πόσα να ζητήσει για την ρουφιανιά. 


Η γκρίνια και η παντόφλα είναι τα στρατηγικά όπλα του μεγάλου πολέμου.  Εκεί που πας να ξεκουραστείς και ακουμπάς το ταλαίπωρο κρανίο σου στο μαξιλάρι, αρχίζει το σφυροκόπημα της μουρμούρας.  Δεν γλυτώνεις πουθενά. Στο τραπέζι, το ίδιο. Το σπίτι είναι όλο ναρκοπέδιο.  Το μοτίβο του βομβαρδισμού, αργό, μονότονο και επίμονο να σου διαλύει τα νεύρα ώσπου να συνθηκολογήσεις άνευ όρων.  Γι αυτό πολλοί παντρεμένοι κάνουν υπερωρίες χωρίς να πληρώνονται. Στο γραφείο μετά το σχόλασμα έχει ησυχία. Ανοίγεις το διαδίκτυο και βρίσκεις τα φιλαράκια σου, διαλέγεις μουσικούλα από το you tube , βάζεις και ένα ουισκάκι και στ’ αρχίδια σου. Γραφείο μου, γραφειάκι μου. Σιγά μη πας στο σπίτι στην εμπόλεμη ζώνη, στο φλεγόμενο Χαλέπι να σε χατζαρώσουν.  


Η παντόφλα είναι δύο ειδών.  Α) η κανονική που σε βρίσκει κατακέφαλα και σου κάνει καρούμπαλο γιατί μπορεί να μεταμφιεστεί σε βάζο, πιάτο, τασάκι, ατμοσίδερο, τηγάνι,  κινητό (δικό σου) και άλλα βαρέα και ανθυγιεινά αντικείμενα.  Β) η ψυχοτρονική η οποία είναι χειρότερη.  Σου αποδομεί τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα δέκα φορές πιο γρήγορα από το HAARP.  Η γυναικεία παντοφλο-τεχνολογία είναι αιώνες μπροστά από τους υποχθόνιους. Μετά από ένα χρόνο ακτινοβολία από την μέση πατσαβουρόλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα έχουν μειωθεί 50 %. Αν είχες τίποτα φιλοδοξίες για διδακτορικά και έρευνες, τώρα θα ψάχνεις στο πατάρι με τις αράχνες για να βρεις εκείνο το αερόθερμο που της είχε φέρει ο πατέρας της πριν 15 χειμώνες.  Όλοι σχεδόν οι αρχαίοι φιλόσοφοι ήταν εργένηδες άρα κάτι ήξεραν οι γερο-κουφάλες.


Άμα η πουτάνα η μάνα της ζει και βρίσκεται σε καλή κατάσταση είναι τζάκποτ, έχεις να κάνεις με την ανίκητη συμμαχία. Είναι σαν να έχουν τακιμιάσει ο Αλ Καπόνε με τον Πάμπλο Εσκομπάρ.  Κανείς δεν θα ‘θελε  να είναι στη θέση σου στην επόμενη μείωση μισθού.  «Άχρηστος, ανίκανος, μηδενικό» είναι μερικοί από τους τίτλους που σου απονέμουν λες κι εσύ φταις που ο Τσίπρας χαπακώνεται και φέρνει τα μνημόνια τρία-τρία για υπογραφή. Το καλό είναι ότι γνωρίζοντας πως είσαι γκαντέμης γλυτώνεις τα λεφτά για λαχεία, τζόκερ και στοίχημα. 


Είναι αστικός μύθος ότι οι Νεοελληνίδες είναι αγάμητες. Σας πληροφορώ ότι εμείς οι άντρες είμαστε αγάμητοι και έχουμε να δούμε μουνάκι από τα περασμένα Χριστούμπαινα. Η Νεοελληνίδα άμα θέλει να γαμηθεί βρίσκει καβλογαμιά ακόμα και στο άσυλο ανιάτων. Ούτε καν οι χοντροβούβαλες δεν έχουν πρόβλημα να σαβουρογαμηθούν.  Αυτές επειδή είναι και συμπλεγματικές αλλάζουν τα τεκνά σαν τα στρινγκάκια.  Ο πραγματικός σπόρτσμαν είναι ο σαβουροπνίχτης, ο μπαζογαμίκος.  Με τις ωραίες πάνε οι γκέι για να τις ανεβάσουν στο fb και να θολώσουν τα ύδατα.


Όσες Νεοελληνίδες δεν γαμιώνται, πλακομουνίζονται άγρια. Τα μπούτια τους ποτέ δεν είναι σταυρωμένα. Δονητές, στράπον, μολοσσοί, αφγάνια, οι επιλογές τους είναι άπειρες και πάμφθηνες.  Κι εδώ μαλάκες μας έχουν πιάσει. Οι κωλόμαυρες που τις έχουν ξεσκίσει από τα δώδεκά τους χρόνια σαρανταεφτά εκατομμύρια σκυλαραπάδες, μας ζητάνε 20ευρα.  Η πίπα κάνει 10 αλλά ποιος σου εγγυάται ότι η αλλοτριωμένη απόγονος μιας ανθρωποφαγικής κουλτούρας έχει ξεκόψει οριστικά από τις ρίζες της;   Ανά πάσα στιγμή στο κόβει το λουκάνικο με τα δόντια και από Αντώναρος γίνεσαι τρανσέξουαλ Τόνια χωρίς να το θες.

Η μεγαλύτερη και πιο επίμονη αναζήτηση της πούστρας έχει να κάνει με την αιώνια νεότητα.  Με το μαγικό φίλτρο που κάνει την κάθε καμπούρα, ξεδοντιάρα, σκουληκοφαγωμένη μάγισσα να μοιάζει με πιπίνι. Με το διαστημικό εκείνο υπερπροϊόν που μεταμορφώνει το βλογιοκομμένο και ξεραμένο πετσί της σε δροσερό μωρουδίστικο βελούδο. Στην οδυνηρή αυτή διαδρομή το πανέξυπνο πειραματόζωο εθελοντικά αλείφει πάνω της και χώνει μέσα της τόνους χημικών, τοξικών και ραδιενεργών αποβλήτων. Το τελικό αποτέλεσμα κυμαίνεται από το μερικό έως το πλήρες σάπισμα του σιτεμένου κρέατος (γκοτζίλα). 


Έχει γίνει μόδα οι μέγαιρες σαρανταφευγάτες να κυνηγούν εφήβους. Τα παίρνουν τα παιδάκια και τα καταστρέφουν συστηματικά οι μιαρές ερπετόσαυρες.  Τα μπάζουν από τα 16 στην σκληρή ανωμαλία. Τα παλικαράκια πριν ακόμα αντικρίσουν μουνί, έχουν γαμήσει κώλο, σκύλο, έχουν κάνει πάρτι με ούζα και έχουν πιεί κάτουρα. Στο φτερό  έχουν αρπάξει και ένα τσουτσούνι από τον κολλητό της σαραντάρας που ΠΑΝΤΑ τυχαίνει να είναι πούστης και κωλομπαράς.  Το μέλλον της χώρας πριν ακόμα φτάσει σε ηλικία αναπαραγωγής έχει πνιγεί στα δηλητηριώδη καβλοχύματα της τελειωμένης.   






Όλα αυτά τα χαρίσματα αλλά και οι υπαρξιακές ανησυχίες του «αδύνατου» φύλου ουσιαστικά δεν θα με ενδιέφεραν στο ελάχιστο αφού η επαφή μου με αυτά τα ξεράσματα του υπογαλαξιακού κωλάντερου γίνεται πάντα επί πληρωμή και με την χρήση προφυλακτικού. Όμως τελευταία οι μαλακίες τους έχουν αρχίσει να επηρεάζουν το έθνος και αυτό με την σειρά του να επηρεάζει το κράτος και το τελευταίο να επηρεάζει την διαβίωσή μου. Εκεί που εργαζόμουν, πληρωνόμουν και τα έτρωγα όπως μου κάβλωνε, τώρα έχουν αρχίσει τα εμπόδια. Το αφεντικό μου τα μπήχνει, η εφορία με γδέρνει, ο τραπεζίτης δεν μου δίνει τα λεφτά μου, στο δρόμο δεν κυκλοφοράει ούτε ψυχή πουτάνας, όλοι λαμόγιεψαν μου ζητάνε δανεικά, σε λίγο δεν θα επιτρέπονται ούτε οι αποδράσεις στο εξωτερικό.  Γίναμε κομμουνιστική μπανανία μέσα σε μια νύχτα. Πολιτικάντηδες, παπαδόσογο, βιομήχανοι και μασόνοι συνεχίζουν να μας δαγκώνουν όπως πριν και χειρότερα.  Τώρα όμως μας κλέβει και ο νταβατζής τοκογλύφος της ΕΕ και του ΔΝΤ και τα μοιράζει σε γύφτους, πρεζάκια,  ζωόφιλους, λεσβίες, ΜΚΟ και λαθρομετανάστες. Καμιά ελεεινίδα δεν εννοεί να το καταλάβει αυτό. Συνεχίζουν εκνευριστικά να χαζολογούν, να φτιασιδώνονται, να μηχανορραφούν, να γκρινιάζουν, να ψηφίζουν, να ελεούν τις σαύρες και να συμπεριφέρονται μαλακισμένα όπως πριν. Τα δικά τους, δικά τους και τα δικά μας, δικά τους. Στην παλιομουνάρα  τους όλα. Ούτε κρίση καταλαβαίνουν, ούτε αίτιο-αιτιατό, ούτε Χριστό ανάποδα. Ποια ισότητα; Ρε πίσσα και πούπουλα λέμεεε...
Όχι ότι ο Νεοελληναράς φραπεδόσκυλος είναι αμέτοχος ευθυνών για την κατάντια αυτού του τόπου. Κάθε άλλο.  Αυτός ο φουσκωτός τατουαρισμένος ψευτονταής που κοιτάζει τον γκώλο του διπλανού του στο γυμναστήριο, που κάθεται να του βάζει κωλοδάχτυλο η κάθε μισότρελη στο γαμήσι, που δεν τον χαλάει να κάνει σχέση με διάσημο παλιόπουστα, και που έχει τηγανίσει στα κλεφτά 2-3 ψαράκια στο στρατό, ωραίο δείγμα υποψήφιου πατέρα αποτελεί.
Χειρότερος όλων είναι ο μέγας χορηγός. Αυτός ο λεβεντομαλάκας που πληρώνει τα έξοδα παράστασης της κάθε σπαγγοραμένης καριόλας, φαγητά, καφέδες, μπουζούκια, ταξιτζηλίκια.  Αυτός ο παπάρας που περιμένοντας να γαμήσει το άθλιο γύναιο έχει αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις της:  ΔΕΗ, νερό, ίντερνετ, κινητό, καλλυντικά.
Η δουλικότητά του διαθέτει απύθμενο βάθος. Ένας που ξέρω φορτώθηκε χήρα με 4 παιδιά, τα τάιζε, τα έντυνε, τα πήγαινε στο σχολείο τους και τις Κυριακές αντι να πάει να πιει κανέναν καφέ με την αντροπαρέα, πήγαινε και έπλενε τον τάφο του μακαρίτη!  «Αυτοί είναι άντρες», λέει στον κύκλο της η καριόλα για να δειχτεί, αλλά μέσα της θα προτιμούσε έναν που θα της έχωνε φάπες και θα ήταν ο αφέντης του σπιτιού, της ψυχής και του μουνιού της. 
Η ενέργεια που ξοδεύεται στην άσκοπη αναζήτηση συντρόφου δεν εντάσσεται στο θετικό μέρος του ισοζυγίου.  Είναι χαμένη, είναι αρνητική ενέργεια.  Ο ψυχολογικός αντίκτυπος σε αυτόν που ψάχνει είναι καταστροφικός και έχει οδηγήσει πολλούς μαλάκες στην κατάθλιψη και κάποιους άλλους στον «συμβιβασμό».  Περιφραστικές εκφράσεις που αντιστοιχούν στην έννοια του συμβιβασμού είναι οι: «ρίξε τον πήχυ», «βάλε νερό στο κρασί σου», «κοίτα χαμηλότερα», «πάρε όποια βρεις».  Πρόκειται φυσικά για μια ακόμη σατανική παγίδα του μάρκετινγκ του μουνιού.  Οι άντρες (ρουφιάνοι) που προτρέπουν άλλους άντρες να φορτωθούν όποια βρουν μπροστά τους θα πρέπει να παλουκώνονται στις πλατείες για παραδειγματισμό. Όταν οι τιμές και η αξία ενός ευτελούς προϊόντος διατηρούνται τεχνητά σε υψηλά επίπεδα, χαμένος είναι ο τελικός καταναλωτής.  Ο «συμβιβασμός» έχει σχεδόν πάντα ως αποτέλεσμα ο δρόμος προς την κατάθλιψη να γίνεται αρκετά μακρύτερος ενώ οι παράδρομοι οδηγούν στα δικαστήρια και στην φυλακή. Όταν ελαττωματικά και κατώτερης ποιότητας προϊόντα πωλούνται στις ίδιες τιμές με τα κανονικά, δεν έχουμε απλή στρέβλωση αλλά καθιέρωση η/και ισχυροποίηση του μονοπωλίου. 


Ουσιαστικά δεν υπάρχει σύντροφος σε αυτόν τον κωλόκοσμο.  Μόνοι μας είμαστε ο καθένας και όλο αυτό το ψάξιμο και το κυνήγι για το Άθλιο Δισκοπότηρο είναι μια από τις παπάτζες του συστήματος για να καταστέλλει την δημιουργική σκέψη.  Η γυναίκα είναι ανεγκέφαλο εργαλείο του εξουσιαστικού ιερατείου. Είναι ο τσιλιαδόρος του ριφιφί στην τράπεζα εθνικής ενέργειας.  Όταν ξοδεύεις χρόνο, χρήμα και διάθεση σε μια εκ των προτέρων στημένη μηδενιστική αναζήτηση, είναι σίγουρο ότι θα χάσεις. Όταν όλο και περισσότεροι ασχολούνται συνεχώς με αυτή την κασκαρίκα,το πρόβλημα παύει να είναι ατομικό και γίνεται συλλογικό και εθνικό.
Κάποιες λύσεις για το πρόβλημα:
Α) Πλήρης απελευθέρωση της πορνείας
Είμαι υπέρ του λειτουργήματος της πορνείας για πολλούς λόγους: 1. Είναι ιστορικά καταξιωμένη:  Υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχει επιζήσει από σεισμούς, κατακλυσμούς, πολέμους, θρησκείες και πολιτικά συστήματα.  2. Είναι κοινωνικά ευεργετική:  Αποτρέπει από την κατάθλιψη και καταστέλλει την επιθετικότητα. Θα έπρεπε να είναι στις νόμιμες παροχές του ΙΚΑ. 3. Είναι φιλοσοφικά ορθή:  Δεν ανεβάζει την γυναίκα σε επίπεδα που δεν της ανήκουν. Την αφήνει να παλέψει για να κερδίσει αυτό που αξίζει.  4. Είναι κοινωνικά δίκαιη:  Ο φτωχός μπορεί να απολαύσει έστω και μια φορά στην ταλαίπωρη ζωή του αυτό που ο μοναχοφάης πλούσιος έχει μπουχτίσει. 5. Είναι οικονομικά δυναμική:  Οι αμοιβές αντιστοιχούν την ποιότητα των παροχών. Ελαττωματικά προϊόντα καταλήγουν στα αζήτητα.  6. Είναι ηθικά υγιής: Η πουτάνα είναι πολύ πιο τίμια από την καθωσπρέπει καριόλα. Τις περισσότερες φορές παίρνεις αυτό για το οποίο έχεις πληρώσει και μερικές φορές αν έχεις άστρο παίρνεις και παραπάνω. 7. Είναι εθνικά επωφελής: Δεν αφήνει βάσεις για να θεμελιωθεί η μητριαρχία.


Β) Ενίσχυση των εισαγωγών.

Αφήστε τις ντόπιες μέδουσες να ψοφήσουν μόνες τους μέσα στην ξυνίλα που τις περιβάλλει. Όσοι έχετε μείνει ακόμα αμόλυντοι κάντε εισαγωγή πραγματικών θηλυκών από τον βορρά. Εκεί που το αίμα είναι κάπως καθαρότερο.  Όσο πιο βόρεια, τόσο πιο καλά. Αρχίστε από Σερβία, ανεβείτε Βαυαρία, μετά Ανόβερο, Νορβηγία και στο τέλος Θούλη (Ισλανδία). Και το σημαντικότερο: όταν τις βρείτε και τις φέρετε εδώ, μην τις αφήσετε επ’ ουδενί λόγω να κάνουν παρέα με τις ντόπιες σαύρες. Οι βόρειες καθότι αμάθητες στην ίντριγκα, κολλάνε εύκολα την βρωμερή αρρώστια της γυφτιάς και τα χάνουν όλα.


Γ)  Εφαρμογή του μοντέλου 2 ταχυτήτων.

1. Σε αυτές που είναι σωστές, κυρίες και Ελληνίδες: ΣΕΒΑΣΜΟΣ. 
2. Στις υπόλοιπες κάντε αυτό που κάνουν τα μουσλίμια: ΜΑΤΣΟΥΚΙ. Βαράτε τις αλύπητα. Σαπίστε τις στο ξύλο. Δώστε τους μπατίνι ανόθευτο.  Απαγορεύεται να έχουν γνώμη.  Όταν ανοίγουν το στόμα τους είναι ή για να κουτσομπολέψουν ή για να συκοφαντήσουν ή για να σε αποτρέψουν από το να κάνεις το σωστό.  Οι περισσότερες το ρημάδι τους πρέπει να το ανοίγουν μόνο για να πάρουν πίπα.  Μην τις έχετε ικανές για τίποτα καλό, μην τις εμπιστεύεστε και ξεκωλιάστε τις στα κλωτσίδια όπου τις πετύχετε!




Αν σας την έσπαγε πάντα ο φεμινισμός, σας έχω κι άλλα άσχημα νέα. Οι συμμορίες των μαγισσών που γκρίνιαζαν για δικαιώματα, ελευθερίες και λεφτά ανήκουν πια στο παρελθόν. Ο καρκίνος είναι κακοήθης και έχει προχωρήσει. Έχει κάνει μετάσταση σε ζωτικά όργανα.  Βρισκόμαστε ήδη σε μια αισχρή μητριαρχία.  Το χειρότερο καθεστώς στην ιστορία. Η μητριαρχία συμπίπτει με την απόλυτη παρακμή.  Ο αντρικός πόλεμος και η ευθεία λύση των προβλημάτων καταργούνται και αντικαθίστανται με την ίντριγκα, την πουστιά, το ρουφιανιλίκι και τις πισώπλατες μαχαιριές. Ο γρήγορος και αξιοπρεπής θάνατος δίνει την θέση του στον αργό και οδυνηρό, στην εξάρτηση, στην πρέζα. Το Γιν, το σκοτάδι, η θηλυκή πλευρά των πραγμάτων επικρατεί. Προδοσία, υπουλία, αφερεγγυότητα είναι οι σημερινές κοινωνικές αρετές.  Οι άντρες καταντούν χειρότεροι από τις γυναίκες ενώ οι γυναίκες καταντούν χειρότερες από τα φίδια.  Μοιραία η κλιμακούμενη ηθική κατάπτωση οδηγεί σε έναν μεγάλο πόλεμο όπου η καταστροφή είναι ολική. Τα μέσα και τα όπλα που χρησιμοποιούνται είναι δεν είναι αυτά των αντρών που σκοτώνουν το σήμερα.  Είναι δόλια, μοχθηρά και δηλητηριώδη όπως η αλαζονική γυναικεία ψυχή και σκοτώνουν το αύριο.  Μετά από έναν τέτοιο πόλεμο δεν υπάρχει ειρήνη και περίοδος ανασυγκρότησης αλλά μια αφόρητη σιωπή, μια άρρωστη καταχνιά, μια παγκόσμια ερήμωση.
 



Αυτό έρχεται αγαπητά μου αιγοπρόβατα και δεν γνωρίζω ποιος από τους δύο θα είναι ο πιο τυχερός: Αυτός που θα σφαγιαστεί στο ξεκίνημα ή εκείνος που θα φάει όλο το σκατό και θα δολοφονηθεί στο τέλος; 




Το πολύ σε 10 χρόνια από σήμερα οι νεοελληνόφωνοι θα είναι μειοψηφία σε αυτό το μπουρδελοκράτος.  Λέω «οι νεοελληνόφωνοι» γιατί οι Έλληνες πάντα ήταν μειοψηφία. Πάντα μια αόρατη μασονία διοικούσε αδικώντας, ληστεύοντας και καταδιώκοντας τους αυτόχθονες. Πάντα ένα ιερατείο άλλοτε με την μορφή θεσμού, άλλοτε ως θρησκεία, άλλοτε ως πολιτικό κόμμα και άλλοτε ως εισβολέας κυριαρχούσε για να γενοκτονήσει τον πληθυσμό. Όταν οι Έλληνες αυξάνονταν, ερχόταν ο μαγικός «κόφτης» να θερίσει σώματα και ψυχές. Έσκαγε το αμείλικτο δρεπάνι να σακατέψει σάρκα και πνεύμα. Αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά την ιστορία θα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι αυτήν την τρομερή διαχρονική αλήθεια.

Περσική Διάβρωση + εμφύλιοι :  1.000.000 νεκροί

Ρωμαιοκρατία = 1.500.000 νεκροί

Βυζαντινοκρατία =  7.000.000 νεκροί (μερικοί μιλάνε για 22.000.000)

Φραγκοκρατία = 2.000.000 νεκροί

Τουρκοκρατία = 4.000.000 νεκροί (συν 10.000.000 εκτουρκισθέντες) 
Επανάσταση του '21 = 1.000.000 νεκροί

Α΄ Παγκόσμιος + Μικρασιατική Καταστροφή = 1.500.000 νεκροί

Β΄ Παγκόσμιος + Κατοχική πείνα = 1.000.000 νεκροί

Γ΄ Παγκόσμιος + πυρηνικά = Το δίφραγκο είναι σίγουρο, το τάλιρο παίζει δυνατά. 



Ποιος φταίει άραγε που ως έθνος είμαστε μόνιμα στον απόπατο;  Είναι όντως έτσι ή έτσι το βλέπουμε εμείς; Μήπως αυτή η αίσθηση της παρακμής δεν είναι παρά η δύναμη του γονιδίου μας που είναι σχεδιασμένο για κάτι καλύτερο; Εκατοντάδες έθνη βρίσκονται αυτή την στιγμή μέσα στα σκατά και χαμογελούν ηλίθια. Μήπως εκείνοι ζουν μια εικονική πραγματικότητα και όχι εμείς; Όπως και να’χει όποιος νομίζει ότι είδαμε το χειρότερο της κρίσης, απλά αεροπλανάται ώσπου να προσγειωθεί ανώμαλα στον κήπο με τα παλούκια. Αν δεν συμβεί κάποιο θαύμα, αν δεν επέμβει κάποιος από μηχανής θεός, αν δεν ξανάρθει ο Προμηθέας να μας δώσει στη ζούλα κάποιο υπερόπλο, είμαστε καταδικασμένοι για άλλα 10.000 χρόνια. Η εισβολή των ασιατικών ακρίδων από Ανατολή, Δύση, Βορρά και Νότο είναι το σημάδι.   





Εδώ λοιπόν στη γκετοποιημένη πραγματικότητα της πρώτης γραμμής βρίσκεται η αλήθεια. Το όνειρο του λευκού σκουπιδιού είναι να φύγει από την βρωμογειτονιά και να ανέβει επίπεδο.  Μόνο που στην καινούργια αναβαθμισμένη γειτονιά που θα πάει, κουβαλάει μαζί του τον μικροαστικό σκουπιδο-εαυτό του.  Πίσω του τα προβλήματα που έχει αφήσει παραμένουν άλυτα και περιπλέκονται. Τα εργοστάσια παραγωγής παρασίτων στην κεντρική Ασία δουλεύουν πυρετωδώς. Εκατομμύρια πεινασμένες σαύρες βγαίνουν από τα σκατοαυγά τους κάθε μήνα που περνάει. Σε λίγο θα πλημμυρίσουν τις πόλεις, τα προάστια, ακόμα και τις κυριλογειτονιές με τις επαύλεις και αυτούς θα φάνε πρώτους.  



Η πλέμπα βολοδέρνει μασώντας πολιτικές μάντολες και αρπάζοντας φάπες από αφεντικά και τοκογλύφους.  Οι περισσότεροι δεν έχουν κατανοήσει ακόμα ούτε καν τον ρόλο που παίζουν οι βρομά και οι λάθρο. Τους θεωρούν κομμάτι της ελληνικής πραγματικότητας ενώ δεν είναι τίποτα τέτοιο. Και οι γύφτοι και οι λάθρο προέρχονται από άλλον πλανήτη. Είναι συγγενικά μεταξύ τους είδη και από αλλού. Δεν υπάρχει σε ολόκληρη τη γη τέτοια σκατόρατσα, τέτοια λίγδα, τέτοια μαγάρα.  





Στην Αφρική άμα πας μέσα στη ζούγκλα και πιάσεις εκατό σκυλάραπες που ζουν σε ημιάγρια κατάσταση, άμα τους φέρεις εδώ και τους δείξεις δέκα πράγματα, οι 70 θα κάνουν τα πέντε.  Αντίστοιχα άμα πάρεις 100 γύφτους που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ το μόνο που θα κάνουν από την πρώτη στιγμή είναι να σου ζητάνε λεφτά. Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί έστειλαν και μερικούς τσιγγάνους για να κάνουν πειράματα οι τρελο-επιστήμονες. Μετά από τα πρώτα πειράματα οι δόκτορες έκαναν επίσημο έγγραφο στην ανώτατη διοίκηση να μην τους ξαναστείλουν γύφτους ούτε γι αστείο.    




Έχετε δει ποτέ γύφτο μάστορα;  Δεν υπάρχει. Όταν λόγω εκτεταμένου μπασταρδέματος κάποιος από δαύτους ξεσοΐσει και πιάσει μια δουλειά της προκοπής, το πρώτο που κάνει είναι να μουντζώσει όλους μαζί τους συγγενείς του για πάντα. Ο ίδιος ο γύφτος δεν θέλει να τους ξέρει.    



Τέτοια μοχθηρία, τέτοια μιζέρια, τέτοια παναθλιότητα δεν υφίσταται πουθενά σε αυτόν τον γαλαξία. Άμα γινόταν πρωτάθλημα υπανθρωπισμού, οι γύφτοι δεν θα άφηναν κανέναν άλλον να το πάρει. Τα σκυλιά τους μυρίζουν από ενάμισι χιλιόμετρο μακριά και αγριεύουν. Καταλαβαίνουν τα πανέξυπνα ζωντανά ότι αυτό που ζέχνει περίεργα παρόλο που περπατάει στα δύο και μοιάζει με άνθρωπο, μόνο τέτοιος δεν είναι. Διαισθάνονται ότι προέρχεται από αλλού. Παντού ξένοι είναι. Γι αυτό βρίσκονται σε διαρκή μετακίνηση και δεν μπορούν να κάτσουν σε μια μεριά πάνω από δέκα λεπτά.  Είναι προφανές ότι κάποιος τους πέταξε εδώ μαζί με τα σκουπίδια του. Αυτός ο πούστης που ξεσαβούρωσε το διαστημόπλοιό του σε τούτο τον κωλοπλανήτη δεν ξαναπερνάει να του ρίξουμε κανένα πυρηνικό;  Μας φόρτωσε αυτές τις σύφιλες, αυτά τα σκουλήκια, αυτές τις μεταλλαγμένες γυφτοκατσαρίδες.  Τι του είχαμε κάνει του παλιόπουστα γαμώ τον αστερισμό του;





Κάθεσαι να πιεις ένα καφέ και πεις δυο κουβέντες με τους κολλητούς σου και κάθε τρία λεπτά σε διακόπτουν τα ενοχλητικά έντομα.  Σού ’ρχονται στρατιές από γυφτοτρόλ, αθιγγανοσαυράκια και τσιγγανομαμούνια.  Τα μεγαλύτερα αδέρφια τους έχουν κλέψει την τσάντα της μάνας σου στη λαϊκή, ο πατέρας και οι θείοι τους σου έχουν ρημάξει το σπίτι όταν έλειπες και η βρωμόλα η μάνα τους επιδοτείται με 200 ευρώ τον μήνα για κάθε ζόμπι που έχει σπείρει.  «Τον πούλο, κωλόσαυρες», τους λες ή απλά τους ρίχνεις μια άγρια ματιά κι εκείνα φεύγουν και γκελάρουν σε τέσσερις τουβλέτες Νεοελεεινίδες που κάθονται δίπλα.  Από τις ηλίθιες εισπράττουν ρεφενέ 10 ευρώ σε κέρματα και κατευθύνονται στην διπλανή καφετέρια για επανάληψη του έργου. Μετά φταίω εγώ που τις βρίζω, τις χωματίλες. Μια πετρούλα πας να στήσεις και στην κλωτσάνε αμέσως. 




Στο μεταξύ, η πουστιά που λέγεται Γουόλ Στρήτ συνεχίζει να φουσκώνει το τεράστιο διεθνές μπαλόνι με τα σκατά. Όπου να’ναι σκάει κοροϊδάρες. Ό,τι και να παίξετε η τελευταία μπίλια θα στρογγυλοκάτσει στο 0.  Η μπάνκα τα παίρνει όλα. Είναι κανονισμένο. Λεφτά, καταθέσεις, ομόλογα, αμοιβαία, μετοχές, όλα θα καταλήξουν στην χωματερή των θεών.



Η επιλογή του Τραμπαβρωμιάρη εξωγήινου δισεκατομμυριούχου είναι αυτό που επιθυμούσε το βαθύ κράτος. Εκτός αν κάποιος ξεχνάει την αριθμητική και το ότι η απλυτομούνα ζάπλουτη πουστόγρια Χίλαρι πήρε 2 εκ. περισσότερες ψήφους από το καροτί κρίτερ. Μήπως ξέρει κάποιος ποιοι χρηματοδότησαν το χρέος του Τραμπαμαλάκα όταν χρεωκόπησε 6 φορές στην δεκαετία του ’90; (Όλο ευκολάντζες σας βάζω, τι κάνει νιάου-νιάου στη συναγωγή). 



Λαγός των Ιουδαίων είναι ο Τραμπούτσος. Θα φτιάξουν ένα κουρδιστό Κουρδιστάν που θα βγαίνει στην Αλεξανδρέττα για να περάσουν απρόσκοπτα οι αγωγοί. Όταν  καταληφθεί το Ιράν θα τσιμπουκωθεί και η ετοιμόρροπη Σαουδική Αραβία.  Το Ισραήλ θα ρυθμίζει την παγκόσμια ροή πετρελαίου για τα επόμενα 50 χρόνια ώσπου να ολοκληρωθεί το σχέδιο ιδιοποίησης του πόσιμου νερού του πλανήτη.  Τότε να δείτε κρίση.




Εμάς δεν μας φταίει κανείς. Κανείς δεν μας υποχρεώνει σε γενοκτονία. Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Είμαστε ανίκανοι, δειλοί και λίγοι και ο εχθρός μας έχει διαβάσει καλά. Όταν μια βδελυρή κάστα έχει εγκαταστήσει την καταναλωτική παγίδα μέσα στο πρωκτομυαλό της αρχιηλίθιας (η οποία χειραγωγεί τον ηλίθιο), το παιχνίδι έχει τελειώσει. Η μητριαρχία διέλυσε ολόκληρη Σπάρτη που ήταν εκατό φορές ισχυρότερη από το σημερινό ελληνοκωλάδικο, σε εμάς θα κωλώσει;  





















Ποιός άραγε έχει τοποθετήσει σε θέσεις εξουσίας όλα αυτά τα κοιλιόδουλα σκουπίδια, όλους αυτούς τους απατεωνόσαυρους, όλους αυτούς τους πισωγλέντες κρετίνους, όλους αυτούς τους φανατικούς εθνομηδενιστές; Ποιός τους ταΐζει και τους συντηρεί στο προσκήνιο, κρύβοντας τα βίτσια τους και την αληθινή τους καταγωγή; Και το σημαντικότερο: Ποιος κάθε λίγο και λιγάκι τους επιβραβεύει με την ηλίθια ψήφο του;  





Αυτή την στιγμή είναι πολιτική πράξη το να κάνεις παιδιά. Όσο πιο πολλά μπορείς. Ακριβώς επειδή υπάρχει κρίση. Αυτή είναι η υγιής εθνοεκκεντρικότητα. Και μην ακούω πίπες του τύπου «και πώς θα τα ζήσω;», «σε τι συνθήκες θα μεγαλώσουν;», «τι θα τρώνε;». Όπως τα έζησαν οι παππούδες σας ρε γαμημένοι. Σας το υπογράφω ότι οι συνθήκες θα γίνουν αθλιότερες από αυτές που ζείτε τώρα. Τα παιδιά δεν χρειάζονται i-phone και μπαλέτο για να μεγαλώσουν. Όσο για το τι θα τρώνε, αναθρέψτε τα ως Έλληνες και αμολήστε τα να κατασπαράξουν όποιον βρεθεί μπροστά τους. Εάν στέκεται στο δρόμο τους, φταίει, εμποδίζει και πρέπει να εξοντωθεί.  Άντε γιατί μας σκοτίσατε τ’ αρχίδια με τις λούγκρες, τα πουστρόνια, τους πρεζάκηδες, τις λεσβομπαζόλες και τα μαμόθρεφτα που ανατρέφετε σήμερα.  Αν η σπορά είναι καλή, αλοιφή για τους κάλους θα γίνουν τα antifa σκατόζωα και οι φυτόλες της νέας εποχής. 



Η μόνη ελπίδα του έθνους είναι τα παιδάκια που τώρα είναι κάτω από 8 χρονών. Αυτά που γεννήθηκαν μετά το βαρβαρικό έτος 2008. Αυτά τα μωρά νέας τεχνολογίας που τώρα απορροφούν τα διδάγματα της κρίσης πρέπει να προστατευτούν γιατί είναι το σκεπτόμενο επαναστατικό αύριο. Όσα γεννήθηκαν πιο πριν είναι ήδη καμένα. Το μητριαρχικό σύστημα τα έχει γαμήσει πριν αυτά ανακαλύψουν τι παίζεται γύρω τους.  




Μέχρι τώρα θάβαμε γονείς. Τώρα θα θάψουμε παιδιά. Όλοι οι άχρηστοι και οι άχρηστες που δεν μπορούν να κρατήσουν όπλο και να κατανοήσουν τι συμβαίνει, θα καταναλωθούν σύντομα.  Είναι η κάθαρση που περιμέναμε.  Δεν υπάρχει ούτε σωτηρία ούτε έλεος. Η ιστορική στρέβλωση όπου να’ναι αποκαθίσταται με την βία.





Αυτοί και αυτές που αξίζουν θα πάρουν τα ηνία από τα ψυχοσούργελα και τους υπνωτισμένους και θα ξεπλύνουν την βρωμιά με κατακόκκινο, ζεστό, αναβλύζον αίμα.  Η παρακμή που συσσώρευσε η βρωμερή ειρήνη μέλλει να νεκρογαμηθεί από ένα ευθύ και ανήλεο ξεπάστρεμα.  Τα κεφάλια μέσα. Οι άγγελοι του θανάτου θα βγουν από τις κρύπτες τους να δρέψουν ψυχές.  Όταν το ψυχοκαλάθι τους τιγκάρει από σαβούρα και η θάλασσα κοκκινίσει από το αίμα που θα κατεβάζουν οι οχετοί, η Θεά Νέμεσις θα ‘χει ικανοποιηθεί. 





Αφήστε λοιπόν τα ζόμπι της μητριαρχίας να χαίρονται την ψεύτικη άνοιξη.




Ώσπου να εκραγούν τα σαπιοκεφάλια τους…




… Από σφαίρες όταν έρθει η ώρα. 




Τα μπινελίκια ρίχτηκαν από τον 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive