Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν συμβαίνει στην Καμπούλ, αλλά στο ΚΕΝΤΡΟ της ΑΘΗΝΑΣ! Χιλιάδες φανατικοί ισλαμιστές κατακλύζουν την πλατεία Κοτζιά!!! – (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

pl_kotzia_pakisislam_(1)
Με πράσινες ισλαμικές σημαίες και με το σύνθημα «Ο αλλάχ είναι μεγάλος» χιλιάδες φανατικοί μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες έχουν πλημμυρίσει αυτή την στιγμή την πλατεία Κοτζιά. Απέναντι ακριβώς από το δημαρχείο του λαθρο-Καμίνη, στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας, που κάποτε λεγόταν Ελλάδα, σήμερα όμως μετονομάζεται σε συριζο-ταλιμπανία....
 Χωρίς σχόλια παραθέτουμε το επίμαχο βίντεο με τους τζιχαντιστές ταλιμπάν «επενδυτές» που κατέλαβαν αμαχητί την Πατρίδα μας.
kotzia_islampakia_(3)pl_kotzia_pakisislam_(3)pl_kotzia_pakisislam_(2)kotzia_islampakia_(2)kotzia_islampakia_(1)
xryshaygh.com

1 σχόλιο:

  1. πως καταντησε ετσι η χωρα μας,
    εικονες αφελληνισμου που απεικονιζουν το ζωφερο μελλον(ουσιαστικα εχει ηδη φτασει)της Ελλαδας μας
    εικονες που εβλεπες π.χ. απο το νεο δελχι,την τεχερανη, ισλαμαμπαντ κλπ... μονο απο την τηλεοραση,τωρα ζωντανα στην πρωτευουσα της χωρας,δειτε πως καταντησε η αθηνα του καμινη(και γενικοτερα ολη η χωρα) με το να μετατρεπεται συνεχως σε μια λαθροχαβουζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive