Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ & ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ. ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΦΙΛΕ. Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ


Βγήκε πριν λίγο από το νοσοκομείο ο Θάνος Πλεύρης, μετά από πολυήμερη νοσηλεία και μια ιδιαίτερα σοβαρή περιπέτεια που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Όπως έγινε γνωστό από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ο κ. Πλεύρης πήρε εξιτήριο σήμερα στις 14.00. ΔΕΝ υπάρχουν λόγια χαράς και δικαίωσης στον αγώνα του έδωσε και την πίστη του στο Θεό που μια για ακόμα φορά απέδειξε οτι είναι κοντά στα πιστά παιδιά του και ΑΚΟΥΕΙ τις παρακλήσεις τους. ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΕΟ Αδέλφια συνέλληνες. Πλεύρης:....
Ευχαριστώ το Θεό που έχω δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Θανάσης Πλεύρης μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας που λίγο έλειψε να του κοστίσει και την ίδια του τη ζωή.
Όπως ανακοίνωσε βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο ανάρρωσης και το επόμενο στάδιο θα συνεχιστεί στο σπίτι για κάποιες εβδομάδες.
Ο κ. Πλεύρης ευχαρίστησε τη γυναίκα του, την αδερφή του και τη μητέρα του ενώ τόνισε ότι αυτό που τον κράτησε ήταν η αίσθηση να ξαναδεί τα παιδιά του.
Αφού ευχαρίστησε και όλους όσοι του ευχήθηκαν καλή ανάρρωση, αναφέρθηκε και «στους λίγους που ευχήθηκαν το θάνατό μου» ευχόμενος και σε αυτούς να έχουν καλή υγεία».
«Ευχαριστώ το Θεό που έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου» κατέληξε ο πρώην βουλευτής που ζήτησε η περίπτωσή του να αποτελέσει αφορμή για να εξεταστεί το θέμα των ενδοσοκομειακών λοιμώξεων κυρίως στα δημόσια νοσοκομεία. 



 

r



3 σχόλια:

  1. Σου εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και δυνατός στη ζωή σου, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται, χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ, (άναψα και ένα κεράκι με προσευχή ) για την υγεία σου και κόντρα σε όλους όσους όπως κι' εσύ είπες ευχόντουσαν το θάνατό σου, τους διέψευσες και όπως είπες με τη βοήθεια του Θεού. Να είσαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικα Θανο νασαι παντα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χίλιες ευχές να είσαι πάντα καλά Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ
      ΑΝΤΩΝ. Ν. ΒΛΑΧΟΠ.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive