Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Μυτιλήνη: Αλγερινός λαθρομετανάστης προσπάθησε να βιάσει 22χρονη φοιτήτρια

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια κοπέλα από τη Μυτιλήνη, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και αντί για τον ντελιβερά, τον οποίο περίμενε, έπεσε στα χέρια ενός αλλοδαπού επίδοξου βιαστή! Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 23χρονο Αλγερινό...
ο οποίος λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα χτύπησε το κουδούνι της πόρτας του διαμερίσματος σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης, όπου διαμένει η 22χρονη.
Η φοιτήτρια, που λίγη ώρα νωρίτερα είχε παραγγείλει φαγητό απέξω, έτρεξε να ανοίξει νομίζοντας ότι θα ήταν ο υπάλληλος διανομής φαγητού κατ' οίκον. Με θράσος, ο 23χρονος λαθρομετανάστης, σύμφωνα με την καταγγελία της φοιτήτριας, όρμησε πάνω της και την έβαλε στο εσωτερικό του σπιτιού προτού εκείνη προλάβει καν να του πει το παραμικρό. Κατά τις ίδιες πηγές, ο αδίστακτος άντρας άφησε την πόρτα ανοιχτή, ενώ η 22χρονη αντιστεκόταν και είχε αρχίσει να καλεί σε βοήθεια!
Για καλή της τύχη τα ουρλιαχτά της άκουσαν οι ένοικοι των διπλανών διαμερισμάτων, οι οποίοι εγκλώβισαν τον αλλοδαπό (προσπάθησε να το βάλει στα πόδια) μέσα στο διαμέρισμα. Κάποιοι άντρες τον κράτησαν ακινητοποιημένο και άλλοι ειδοποίησαν την Αμεση Δράση. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νεαρό, ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive