Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΑ συμβαίνουν όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεωρεί μια μονάδα του στρατεύματός του. ΒΙΝΤΕΟ

Όσα συμβαίνουν όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεωρεί μια μονάδα του στρατεύματός του
Στη δημοσιότητα έδωσαν τα Βορειοκορεατικά μέσα ένα προπαγανδιστικό βίντεο όπου ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεωρεί μια μονάδα του στρατεύματός του.  Οι φαντάροι του Κιμ κάνουν τα πάντα.  Σπάνε πάνω τους πέτρες με βαριοπούλες, ιδρώνουν κάνοντας πολεμικές τέχνες... κάνουν κολοτούμπες για να αποφύγουν τον εχθρό...
Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Mail, πιστεύεται ότι το βίντεο έχει κινηματογραφηθεί το 2014 ωστόσο πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα.


Από το 2013, με 9.495.000 ενεργό, εφεδρικό, και παραστρατιωτικό προσωπικό, είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική οργάνωση στη Γη, σύμφωνα με στοιχεία του Crisis Watch Network. Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει σχεδόν το 40% του πληθυσμού, και είναι το αριθμητικό ισοδύναμο του συνόλου του πληθυσμού μεταξύ των ηλικιών 20 και 45.
Η στρατιωτική θητεία είναι υποχρεωτική για τους άνδρες και μάλιστα διαρκεί δέκα χρόνια και μειώνεται μόνο για όσους σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο. Για τις γυναίκες έγινε επίσης υποχρεωτική το 2015 αν και αρκετές υπηρετούσαν ήδη εδώ και αρκετά χρόνια.
Ο στρατός του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος στον κόσμο και κοστίζει περίπου 15 δισεκ. δολάρια ετησίως δηλαδή περίπου το 20% του ΑΕΠ της Βόρειας Κορέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.