Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΧΩΡΙΣ να είναι εκεί η κυρά Τασία εξαφανίστηκαν τα προσφυγόπουλα από τη Γαλλία!

Εξαφανίστηκαν τα προσφυγόπουλα από τη Γαλλία!
Υπολογίζεται πως τουλάχιστον το 1/3 εξ αυτών αγνοείται.  Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνει το πρόβλημα των ανήλικων προσφυγόπουλων στη Γαλλία που σύμφωνα με νέες μετρήσεις είναι πολύ λιγότερα από ότι στο πρόσφατο παρελθόν. Συγκεκριμένα...
στον μεγάλο καταυλισμό του Καλάι που διαλύθηκε πριν από λίγες βδομάδες, από τους 179 ανήλικους μετανάστες έχουν βρεθεί περίπου οι μισοί, κάνοντας τις αρχές να ανησυχούν ιδιαίτερα για τα κυκλώματα παιδεραστών και άλλα, που λυμαίνονται τις γύρω περιοχές.  Μάλιστα στην πλειοψηφία τους δεν πρόκειται για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, αλλά για παιδιά που ήρθαν στη Γαλλία μαζί με έναν τουλάχιστον συγγενή.  "Όταν εξαφανίζονται, είμαστε ιδιαιτέρως ανήσυχοι ότι θα πέσουν θύματα διακινητών και είναι απίθανο να αναζητήσουν κρατική στήριξη εξαιτίας της αντιμετώπισης που έτυχαν από τις επίσημες αρχές", δήλωσε ο  Μπεν Τέουτεν ιδρυτής της ΜΚΟ που ασχολείται αποκλειστικά με τα ανήλικα προσφυγόπουλα της χώρας.  Υπολογίζεται πως η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών έπεσαν θύματα κυκλωμάτων αφότου διαλύθηκε η δομή του Καλάι και από τη στιγμή που δεν υπήρξε καμία απολύτως οργάνωση για την φιλοξενία έστω των ασυνόδευτων παιδιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive