Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΑ,Η Εκτέλεση - Ίων Δραγούμης (ταινία)

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Φρέντυ Γερμανού, η εκτέλεση ήταν μια εξαιρετική σειρά που μεταδόθηκε στον ΑΝΤ1 και αφορούσε την ζωή του Έλληνα εθνικιστή Ίωνα Δραγούμη. Στο βίντεο που ακολουθεί υπό μορφής ταινίας κυριαρχούν τα γεγονότα που αφορούν τον Μακεδονικό αγώνα, τους Βαλκανικούς πολέμους και τον Εθνικό διχασμό.... Στα αποσπάσματα  της σειράς που αποτελούν την ταινία ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις σχέσεις του Δραγούμη με τον συνοδοιπόρο του όσον αναφορά τα κοινά τους οράματα  μα πολιτικό του αντίπαλο στην πορεία πρωθυπουργό της Ελλάδας Ελευθέριο Βενιζέλο.
Rafail.org

3 σχόλια:

  1. ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ!!άλλη μια εκμετάλευση (προκειμένου να φτιάξει το προφίλ του πατριώτη και να ηγηθεί του εθνικοπατριωτικού χώρου) του προδότη-αρχιλαμόγιου Καρατζαφεροκωλοτούμπα!!! τρομάρα του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ζ.!!! Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ............ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ....!! ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΜΙΣΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Θ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙΣ!! ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΛΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΡΑΜΟΛΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive