Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Όχι στο τζαμί από τους κατοίκους του Βοτανικού. Θα είμαστε ΟΛΟΙ, μα, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.Είναι ΥΨΙΣΤΟ πατριωτικό ΚΑΘΗΚΟΝ. Για ΕΜΑΣ, τα ΠΑΙΔΙΑ μας, την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ


Ένα μεγάλο όχι στην ανέγερση τζαμιού ετοιμάζονται να φωνάξουν οι κάτοικοι του Βοτανικού το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.
Η Επιτροπή Κατοίκων της περιοχής του Βοτανικού έχει οργανώσει για το προσεχές Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 14.00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ανέγερση του τζαμιού, στο Σταθμό Μετρό Ελαιώνα. Στη σχετική ανακοίνωση η Επιτροπή Κατοίκων σε ανακοινωσή της αναφέρει:...

«Έπειτα από 400 χρόνια σκλαβιάς και καταπίεσης, έπειτα από ποταμούς αίματος Ηρώων, που θυσιάστηκαν για να απαλλαγούμε από την ισλαμική σκλαβιά, η ημισέληνος επιστρέφει στα ιερά μας χώματα.
Ο Βοτανικός, χωρίς ποτέ να ερωτηθούν οι Έλληνες κάτοικοί του, μετατρέπεται σε κέντρο ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Εντελώς καταχρηστικά και αντιδημοκρατικά αποφασίστηκε να στηθεί τεραστίων διαστάσεων μουσουλμανικό τέμενος στην συνοικία μας.
Όλη η διαδικασία θα προχωρήσει σε χρόνο-μηδέν, γιατί έτσι διατάζουν τα μεγάλα αφεντικά από το εξωτερικό, χωρίς καν να ενημερωθεί η τοπική μας κοινωνία.
Επειδή:
– Η περιοχή μας δε σηκώνει άλλη υποβάθμιση
– Δεν θέλουμε να γίνουμε κέντρο διερχομένων λαθρομεταναστών
– Δεν αντέχουμε άλλη ανεργία και εγκληματικότητα
– Δεν πρέπει να ισλαμοποιηθεί η περιοχή μας
Καλούμε:
– Όλους τους κατοίκους των συνοικιών των Αθηνών
– Όλους τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης
– Όλα τα κόμματα της βουλής των Ελλήνων
Σε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ιερά Οδό και Μαρκόνι (Σταθμός Μετρό Ελαιώνα) το ερχόμενο Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 14.00 »

dogma.gr

1 σχόλιο:


  1. OI ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑΦΗ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ
    ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    http://www.trelokouneli.gr/apokalypsi-11-dis-evro-dini-o-soros-stous-tourkous-gia-na-metaferthoun-i-paranomi-metanastes-stin-ellada/
    2. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ,ΑΠΟΙΚΙΟΠΟΙΗΣΗ.
    Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου)
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ
    ΒΟΜΒΑ – Παράνομο το Τζαμί βάση του Αντιρατσιστικού νόμου! Τι θα κάνει Κυβέρνηση και δικαιοσύνη;
    http://www.triklopodia.gr/vomva-paranomo-tzami-vasi-tou-antiratsistikou-nomou-ti-tha-kani-kivernisi-ke-dikeosini/
    3.ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ
    "Δεν υπάρχουν πρόσφυγες στην Ελλάδα μόνο λαθρομετανάστες… Διαβάστε τι ισχύει νομικά"
    http://kapistrinews.blogspot.gr/2016/03/blog-post_12.html
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΔΩ!!!!
    Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015
    ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΖΕΙ STOP ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!
    http://indobserver.blogspot.gr/2015/09/stop.html
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Η μοναδική διεθνής συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας για παραχώρηση τόπων θρησκευτικής λατρείας εδράζεται στη Συνθήκη τη Λωζάννης και σχετίζεται αποκλειστικά και μόνον με την μειονότητα των Ελλήνων υπηκόων και το γενος μουσουλμάνων το θρήσκευμα, οι οποίοι κατοικούν στη Θράκη. Η κατασκευή τζαμιού εντός της Επικράτειας και πέραν των ορίων της Θράκης σημαίνει dejure και de facto αναγνώριση ετέρων, αγνώστων το πλήθος, μουσουλμανικών μειονοτήτων στην Αττική ή οπουδήποτε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive