Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Του έστειλαν να πληρώσει κλήση… 23 χρόνια μετά! ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ! ΦΩΤΟ

Του έστειλαν να πληρώσει κλήση… 23 χρόνια μετά! (Εικόνες)
Δεν πίστευε στα μάτια του ένας συνταξιούχους από το Ηράκλειο της Κρήτης όταν έλαβε στα χέρια του το ραβασάκι από τη διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Ηρακλείου που τον καλούσε να πληρώσει κλήση 23 ολόκληρα χρόνια μετά. Ανοίγοντας τον επίμαχο φάκελο ο κ. Γιάννης Λαγογιάννης είδε ότι...
πρόκειται για ειδοποίηση ληξιπρόθεσμης οφειλής για πρόστιμο του ΚΟΚ από το μακρινό… 1994. Ο ίδιος επικοινώνησε  με το αρμόδιο τμήμα του δήμου, για να λάβει την απάντηση ότι χρωστά περίπου 85 ευρώ για το ληξιπρόθεσμο χρέος Ωστόσο, στη συνέχεια τον περίμενε μια ακόμη πιο δυσάρεστη έκπληξη, αφού πληροφορήθηκε ότι η κλήση αφορούσε διαφορετική μάρκα μηχανής, από αυτή που κατέχει, όπως υποστηρίζει ο ίδιος… «Ποτέ δεν είχα Honda μηχανή. Μια ζωή Yamaha, κυκλοφορώ», δήλωσε με αγανάκτηση ο κ. Λαγογιάννης, ο οποίος θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί ώστε το ληξιπρόθεσμο αυτό χρέος, το οποίο αμφισβητεί έντονα να διαγραφεί.
klisi_pappous
Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive