Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Mάικλ Καρλούτσος στο CNN Greece: Ο Τραμπ θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ

KATIA KARLOUTSOS SYNTHESI
Ο Μάικλ Καρλούτσος, ο ισχυρός Ελληνοαμερικανός Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN Greece, κάνει αποτίμηση του πρώτου προεκλογικού debate μεταξύ της Xίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ.«Ήταν ένα εκπληκτικό debate», λέει χαρακτηριστικά...
υπογραμμίζοντας ότι η Χίλαρι Κλίντον κέρδισε πόντους και ο Τραμπ έκανε αυτό που όφειλε να πράξει. «Στάθηκε στη σκηνή», όπως λέει χαρακτηριστικά, «είχε προεδρικό ύφος και μίλησε κατά πρόσωπο στους υποστηρικτές του».
Ο κ. Καρλούτσος είναι βετεράνος στις αμερικανικές προεκλογικές εκστρατείες, με εμπειρία τόσο σε τοπικές δημοτικές εκλογές όσο και σε εκστρατείες για την προεδρία των ΗΠΑ. Είναι από τους λίγους στην πολιτική βιομηχανία που συνεργάζεται και με τους ρεπουμπλικάνους και με τους δημοκρατικούς.
Το CNN Greece ρώτησε τον κ. Καρλούτσο για το ποιος από τους δύο υποψηφίους είναι καλύτερος σε ό,τι αφορά την Ελλάδα.
KATIA KARLOUTSOS SYNTHESI
Σύνθεση CNN Greece/Reuters/Lucas Jackson/Joe Raedle/Brian Snyde
«Με την Χίλαρι Κλίντον θα έλεγα ότι όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και κάθε πολιτική είναι μέρος ενός status quo. Και αυτό ήδη φαίνεται. Έτσι εάν συμφωνείς με τη θέση που έχει η Ελλάδα στον κόσμο και σε σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε η Χίλαρι είναι τέλεια. Εάν νομίζεις ότι χρειάζεται ένα μεγάλο reset, εάν νομίζεις ότι πρέπει να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να τα δούμε διαφορετικά, τότε ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο υποψήφιος σου.

Και σε αυτή τη βάση θα κληθεί να αποφασίσει ο αμερικανικός λαός τις επόμενες εβδομάδες. Αλλά σε ό,τι αφορά την Ελλάδα νομίζω ότι πρέπει να εστιάσουμε στο γεγονός ότι και οι δύο, και η Κλίντον και ο Τραμπ, έχουν ικανούς ανθρώπους οι οποίοι έχουν σχέση με την Ελλάδα».
Η εκτίμησή του για το νικητή των εκλογών; «Νομίζω ότι στο τέλος ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει».
Greece Hawkey HGC arrival Bartholemew 0737
Πηγή: @Sean Hawkey

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive